Anabol mennyi idõ után ürül ki a szervezetből?
az jó ha nem vagy tisztában a dolgokkal de azért nyomod a koxot.
gratulálok hozzá ügyes vagy.
17:54
sajnos feleslegesen írod le mert az ilyen kondisoknak /akik koxolnak/ egyik fülén be másikon ki mivel agyuk nincs a két fülük között amivel felfoghatnák az információt.
a kajálás meg már általában eszükbe sem jut a kox mellé.
17:59
attól függ, melyiknek, ismerek kokszosokat, nagy keménynek hiszik magukat, mert ami nekem másfél év volt nekik kb négy hónap étrendkiegészítőkkel meg koksszal, de amikor meg kérdezem, hogy mit nyomnak, semmit csak Jumbo tömegnövelőznek.. :D tehát mostmár az internet miatt tudják, hogy zabálni kell, azt majd 21 évesen véreset hugyoznak :P
Ez lesz az anabolból:
ma 18:15
hát igen igaz vannak ilyenek is,
haver 179cm és 110kilós és tőle is kérdezgeti mindenki hogy mit szúr meg ilyenek,viszont ő annyiban más hogy ő tényleg tiszta és nem használt még soha szteroidot de hát ezt most vagy el hiszik vagy nem,de csak azok kérdik tőle ezt meg akik nem ismerik így hát nem hiszem hogy elhiszik neki.
de aki egyértelműen túl gyorsan nő az hiába tagadja és arra mondjuk hobbi gyúrósok nem is tudom hogy hogy lehetnek büszkék főleg hogy szegényeken általában csak a víz szaporodik nem az izom.
de nekik megfelel az is úgy tűnik.
ilyenkor arra gondolok hogy nem baj annál értékesebb vagyok én minél több a koxos hobbi gyúrós.
GreenTea
Pfff, itt aztán elszabadult az értelem! :D
21:09
nem azt mondtam, hogy ne vigyen be fehérjét, de mondjuk napi 300-500 g fehérjét nyugodtan nevezhetünk károsnak. akármi káros, amit túlzásba viszel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!