Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ismeri valaki a Zalaegerszegi...

Ismeri valaki a Zalaegerszegi Wing Tsun kungfu-t?

Figyelt kérdés
A haverom megkért,hogy érdeklődjek utána,ő Zalaegerszegen kollégista és otthon nem jó a számítógépe.Tehát az érdekelne elsősorban a cím és az ára érdekelne.

2013. ápr. 27. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Ez tényleg olyan nehéz volna? Kevesebb időmbe került, mint neked kiírni a kérdést...

Az árról meg annyit, hogy a Máday-rendszer drága. Nagyon. Szóval remélem, hogy a haverod bőségesen el van eresztve lóvéval.

2013. ápr. 28. 20:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Én 3 és fél évig jártam anno.Ennek kb 5 éve.Akkor nagyon jó volt a rendszer,nem is volt annyira vészesen drága.Most már a pénzről szól az egész,de ez nem csak az egerszegi,hanem az össze WT-s klubra igaz.Ha van pénzed,akkor sokat elérhetsz vele.Mikor én jártam,még volt fegyelem,büntettek minket edzésen ha nem a feladatokkal foglalkoztunk,most meg semmi,mert kell az instruktornak a pénz,és fél,hogy ha leszidja a tanítványát akkor nem megy többet.Tapasztaltam volt ilyen,hogy leszúrás után nem jött többet edzeni.Az egyen ruha rossz minőségű és drága.Egy bizonyos szint után edzésen már nem lehet tovább fejlődni,csak ha eljársz külön órákra,ami az én időmben havi + 7 ezer volt,és ez havi egy alkalom.A havi edzésnek az ára utolsó infóm szerint 6 ezer volt+ egyszeri éves tagsági díj is van.Vizsgázás meg egyszerűen röhej.Ha elmész,és kifizeted az diploma árát,így hívják az oklevelet,ami tanúsítja,hogy levizsgázták x fokozatra,akkor tuti megkapod,akármilyen béna is voltál.Utolsó infóm szerint 7 ezer/diploma és sokszor dupláztatnak,szóval 14 ezer.Ezenfelül van szeminárium díj,annak a végén lehet vizsgázni.Az ilyen 10-15 körül volt anno.És ezek kb 3-5 éves árak.Az újakat nem tudom.De én a barátod helyében inkább mást választanék,mert itt minden csak a pénzről szól,semmi másról.Most már nem mennék vissza semmi pénzért sem.Pedig anno imádtam.
2013. máj. 23. 15:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. máj. 23. 20:38
 4/4 anonim válasza:
Az egész Wing Tsun egy hulladék
2014. máj. 8. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!