Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Most olvastam, hogy nem jó a...

Most olvastam, hogy nem jó a nyers tojás. De mit tegyek ha ez könnyebben lemegy mint amit meg kell rágni?

Figyelt kérdés

Nekem mindenki azt mondta a konditeremben, hogy sokkal jobb nyersen mert akkor nem ég meg és megy tönkre a fehérje nagy része. Ezt is olvastam anno. Most meg azt olvasom, hogy milyen rossz nyersen. :O

Most mi legyen tényleg annyira hú de nagyon rossz?

2013. ápr. 16. 21:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, ne itt játszd az eszed...

Egyél nyersen amit csak jól esik, senki nem tart vissza... :)

2013. ápr. 16. 21:58
 12/21 A kérdező kommentje:
De nem érted? Nem az a bajom, hogy nem arra voksolsz amit én szeretnék. A gond azzal van, hogy jött egy zseni tudós csapat aki a hasára ütött és kitalálta, hogy ez így nem jó. De ezt bebizonyította bárki is?
2013. ápr. 16. 22:00
 13/21 anonim ***** válasza:
95%
Igen, bizonyított, hogy rossz a felszívódása, szalmonellát okozhat és a biotint (h-vitamin) nem engedi felszívódni a nyers tojásban lévő avidin nevű enzim. Ezek bizonyítottak, de te ne törődj vele, igyad nyersen, te izmos és nagyonokos leszel tőle. :)
2013. ápr. 16. 22:05
 14/21 A kérdező kommentje:
Hát az biztos, hogy a 3-4 kiló izmot nem a tésztától meg a sulis menzától szedtem fel néhány hónap alatt.
2013. ápr. 16. 22:10
 15/21 anonim ***** válasza:

Montez!

Ne is törődj vele!

Nem érdemes,mert csak felhúz... !!!

2013. ápr. 16. 22:11
 16/21 A kérdező kommentje:
Uram Atyám. :O Te még mindig itt vagy? :(
2013. ápr. 16. 22:12
 17/21 anonim ***** válasza:
3 kiló izom az lóf@sz, hogy azzal dicsekedj. Nagyon kezdő vagy még kisgyerek, hogy nekem dumálj. Netről nagy az arc ugye?
2013. ápr. 16. 22:15
 18/21 A kérdező kommentje:

Nem ez a lényeg!

Gondolom nem is akarod megérteni.

Azt nem értem, hogy azt, hogy ki hogy fejlődik a nyers és a főtt tojástól azt nem lehet csak úgy bebizonyítani.

Több év edzés kell, hogy látszódjon a különbség. És akkor is közrejátszik az, hogy mellette ki mit eszik.

2013. ápr. 16. 22:17
 19/21 anonim ***** válasza:

Nyilván az egész napi étrend számít, nem csak a tojás. De akkor már miért ne csinálhatnád normálisan, ha úgy jobban hasznosul.

Na mindegy, én nem írok többet, mert totál debil vagy, beszéld meg anyukáddal, ő biztos szeret így is.

2013. ápr. 16. 22:21
 20/21 A kérdező kommentje:

Nekem a nyers tojás sokkal könnyebben lemegy mint amit meg kell rágni. Mi tegyek, hogy meglegyen a fehérjebevitelem?

(Nem akarok szedni semmiféle port!!)

2013. ápr. 16. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!