Most olvastam, hogy nem jó a nyers tojás. De mit tegyek ha ez könnyebben lemegy mint amit meg kell rágni?
Nekem mindenki azt mondta a konditeremben, hogy sokkal jobb nyersen mert akkor nem ég meg és megy tönkre a fehérje nagy része. Ezt is olvastam anno. Most meg azt olvasom, hogy milyen rossz nyersen. :O
Most mi legyen tényleg annyira hú de nagyon rossz?
Kérdező, ne itt játszd az eszed...
Egyél nyersen amit csak jól esik, senki nem tart vissza... :)
Montez!
Ne is törődj vele!
Nem érdemes,mert csak felhúz... !!!
Nem ez a lényeg!
Gondolom nem is akarod megérteni.
Azt nem értem, hogy azt, hogy ki hogy fejlődik a nyers és a főtt tojástól azt nem lehet csak úgy bebizonyítani.
Több év edzés kell, hogy látszódjon a különbség. És akkor is közrejátszik az, hogy mellette ki mit eszik.
Nyilván az egész napi étrend számít, nem csak a tojás. De akkor már miért ne csinálhatnád normálisan, ha úgy jobban hasznosul.
Na mindegy, én nem írok többet, mert totál debil vagy, beszéld meg anyukáddal, ő biztos szeret így is.
Nekem a nyers tojás sokkal könnyebben lemegy mint amit meg kell rágni. Mi tegyek, hogy meglegyen a fehérjebevitelem?
(Nem akarok szedni semmiféle port!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!