Miért gondolják sokan hogy a nyers tojás jó testépítéshez meg rengeteg fehérje van benne?
Amikor a rocky filmek készültek (a régebbiek) még nem tudták hogy a nyers tojás az avidin miatt szar, így akkoriban tényleg volt aki nyers tojást iszogatott. Egyszerűbb, mint megsütni, az ízét meg a szalmonellát meg elviseljük, mert kemények vagyunk.
Ma csak az iszogatja nyersen, aki tájékozatlan a témában. Az meg is érdemli. Fel nem fogom, hogy kezdhet bele valaki bármibe is, ha előtte nem néz utána.
ja, és a Stallone, meg a Schwarzenegger is milyen vékonyka volt már a sok avidines tojásprotein miatt...
fel kéne ébredni srácok, 10 éve sehol sem volt még tejsavó, mindenki tojásproteineket (szárított, porított, tojásfehérje, avidinnel) iszogatott, és az se volt hőkezelve. mégis megnőttek tőle az emberek.
A tojásfehérje csak akkor válik értékes tápanyaggá, ha hőkezeled (megsütöd). Addig konkrétan EMÉSZTHETETLEN!
Arnoldéknak eleve kivételes genetikájuk volt, plusz emellé rengeteg húst ettek, ráadásul kezdetleges fehérjeporok már akkor is voltak(szójafehérjék, sportrobi és társai), amikből megint csak tekintélyes mennyiséget fogyasztottak. Magyarul azt hitték, hogy a tojástól nőttek meg, pedig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!