Én gyúrás előtt nyers tojás fehérjét iszom, és ha megizzadok egyből ki pattogok, EZ A TOJÁSTÓL VAN?
Figyelt kérdés
gyúrás előtt megiszok egy nyers tojásnak a fehérjét, és amint elkezdek gyúrni mindjárt elő jönnek rajtam ilyen piros foltok azaz pöttyök A TOJÁSTÓL LEHET EZ?2012. márc. 17. 13:52
1/8 anonim válasza:
Sose egyél nyers tojást!
2/8 anonim válasza:
Haver is gyúrt, nyers tojást ivott, szalmonellás lett és 3 hétig korházban volt, le is fogyott, az izmai is eltűntek :D
3/8 anonim válasza:
hát igen a szalmonella nem jó dolog. a tojást fogyasztás előtt hőkezelni kell. magyarul: süsd vagy főzd meg. a nyers tojást hagyd meg Rockynak.
4/8 anonim válasza:
GreenTea
Ne higgy nekik, mehet a nyers tojás, de csakis análisan! Ez a titka. Kicsit macerás (én ezért nem csinálom), de állítólag hatásos! Végül is, a tyúkból is hátul jön ki...
5/8 anonim válasza:
Szalmonellát akarsz meg edzés helyett korházban feküdni félholtan akkor igyad.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat !
2012. máj. 8. 22:12
7/8 anonim válasza:
ÓÓ Istenem. Ma már NINCS szalmonella! A fogyástól meg nem lehet izmot veszíteni!
8/8 anonim válasza:
Megjött egy debilke. Hogyne lehetnél szalmonellás hulyegyerek? Nyerstojástól van rá esélyed elhiheted. Az se izgasson, hogy nyersen a fele sem szívódik fel és vitamim hiányt okoz. De te igyad nyersen, neked már nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!