Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A nyers tojást jó hatással...

A nyers tojást jó hatással van rám, ha gyúrás után fogyasztom?

Figyelt kérdés

Tehát gyúrtam, és pl 2 db tojást felverek, teszek bele nagyon kevés cukrot, de tényleg keveset, és azt megiszom. Jobban fog fejlődni az izomzatom, mintha nem innám?

Előre is köszi a válaszokat!

2011. márc. 3. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyrészt veszélyes (szalmonella), másrészt tök hatástalan. Egy avidin nevű anyag van a nyers tojásban, ami gátolja a fehérjék felszívódását, és ez a cucc csak hő hatására bomlik.

Az meg a másik, hogy két tojásban mindössze 10 g fehérje van, ami édeskevés, ch meg egyáltalán nincs benne.

2011. márc. 3. 19:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor mit fogyasszak? Mert hallottam hogy szoktak ilyet inni. Akkor pl tükör tojás jobb lenne? Mert akkor azt hiszem hogy "inaktiválódik" ez a ad.... amit írtál.
2011. márc. 3. 19:11
 3/4 A kérdező kommentje:
*avidin
2011. márc. 3. 19:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Edzés után leginkább turmix jó, mert gyors felszívódású fehérje, és ch kell. Egy órával utána jó lenne szilárd kaja, pl.rizs, és csirke.

A tojással az a baj, hogy elég "nehéz" kaja, terheli a gyomrodat, és zsíros. Ha mindenképpen ebből akarod bevinni a fehérjét, az annyi tojás, hogy amellett már nagyon sok zsír is bejut, és Ch-t még nem ettél.

Számold ki a ch, és fehérjeszükségleted, ezt oszd le az öt étkezésedre. Edzés után meg mint mondtam gyors felszívódású fehérje, meg ch

2011. márc. 3. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!