A súlyzós edzés milyen hatással van a tesztoszteronszintre?
Régóta edzek és szeretnék választ kapni arra, hogy edzés során a tesztoszteronszint csökken vagy nő-e?
És, ha csökken természetes módon hogyan lehet a növelni :)
A tesztoszteron hatásai:
- az izom tömeg kialakításában és megtartásában jelentős
- fokozza a szexuális teljesítőképességet
- kedélyállapot fokozó és növeli az energia szintet
Természetesen nő. Leginkább a nagy súlyos nehéz gyakorlatoktól(guggolás felhúzás fekvenyomás). Ha sokáig levertnek és szexuálisan "inaktívnak" érzed magad,fáradt vagy, nincs kedved edzeni, akkor túledzetted magad, és alacsony a tesztoszteron szinted.Pihenni kell pár hetet ilyen esetben, aztán minden ok lesz.
Természetes módon az edzéssel tudod növelni, vagy veszel tesztoszteron szint növelő tápkieget(pl testopump- EZ NEM SZTEROID), de ennek 30-40 éves kor előtt semmi értelme.
Ja ja. Ez igaz. De csak arra aki nem fogyaszt mesterséges komoly tömegnővelő szereket. Az ilyen cuccok zsákbamacskák. Lehet hogy hat de lehet hogy úgy megkeveri a hormonháztartásod hogy magasabb lesz 3oktávval a hangod.
Én is gyúrok és azt veszem észre hogy utánna sokkal derűsebb kedvem van és nem vagyok olyan lusta. Sőt olyankor még a pattanásaim se jönnek ki annyira. De mikor felfüggesztem az edzést olyan lusta és kedvtelen vagyok mint a főőőld. :D
úgy tudom meg úgy tapasztaltam hogy nő.
ha csökken, természetes úton tápkieg. boltokban legálisan kapható tesztoszteron serkentőkel. /nem össze keverendő a szteroiddal/
de csak 30-35év felettiek ajánlott mert a fiataloknak nincs rá szükségük.
teszto fokozó pl.tribulus maximus,testopump,brutal anadrol,tribu-x,animal test,d-test
Köszönöm szépen mindenkinek :)
11:32 hát igen olyan érzésem van így 5-6 év után de inkább 9 hónap után mert már edzőterembe járok eleinte sokkal jobb volt a fejlődésem volt kedvem edzeni most meg olyan lustaságos az edzésem :)
Ezt úgy kell érteni, hogy voltunk nyaralni 10 napot nem edzettem kb már 2 hete és nagyon edzeni támad kedvem de amikor ott vagyok akkor előjön már megint ezt kell csinálnom és egyből lever a fáradság :)
nem biztos h tesztoszteron csökkenés az oka ha kedvtelen vagy,legtöbbször vitaminhiány,magnézium B6 vitamin segíthet rajta.Zink-tablettát vennék a helyedben és a bioteches Tribulus maximus sem rossz ötlet 1500mgos tabletta 1 hónapig napi 1 aztán 1 hónapig 2 és utána 1 hónap szünet mindenképp,mert hozzászokik a szervezet.
onnan tudod h javult a tesztotermelésed h pl a borotválkozásod után nagyon hamar 'bökni' fogsz.gyorsabban nő a testszörzet.ja meg elvileg emeli a libidót is.
én edzéskedvre inkább caffeine tablettát javasolnék vagy valamilyen NO-s kiegészítőt mint Superpump,NO-shotgun,de jó a scitec es Hot Blood és Big Bang is akár.ezektől tuti felpörögsz az edzésre.hátránya h elég hamar hozzászokik a szervezet ezekhez is :S és akkor nem dózist kell növelni mert a vérnyomásra(g*cierős fefájás kiséri)hat akkor már,hanem szüneteltetni a használatát pár napig.
Vannak igen erős(akár több 100 %os) szesztoszteronszint növelő készitmények is ilyenek pl:(azt irom ami NÁLAM hatott is)Gaspari Novedex XT,LG Sciences -MMv3,Formadrol,ill egy elég drága de jó eredményeket probukáló cucc(nem próbáltam még)Primordial Performance - Andro lean-mass-hard.
ill ha kúrán gondolkozol akkor testosteron enanthate -de ez seggbebökős szuris és nem is legális(azért lehet szerezni :)) és hat is!
Nem szeretnék még egy kérdést kitenni így hát aki ezt elolvassa akkor így is tud válaszolni egy kérdésre :)
A kérdésem az lenne, ha fáradt vagyok és eddig csak este aludtam, de ha bevezetnék egy délutáni alvást is akkor ezzel csökkenthetném a fáradságérzetem valamivel?
persze ha az a fajta ember vagy akkor igen,én speciel ha elalszok mondjuk 2kor akkor utána sokáig fáradt álmos vagyok,edzés előtti órákban ezért nem is alszok inkább még ha lehetőségem van rá akkor sem.
edzés és kajálás után is aludhatsz csak a kaja nem maradjon el mert szunyálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!