Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A BARANTA jó arra, hogy utcán...

A BARANTA jó arra, hogy utcán megvédjem magamat?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 13. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a baranta nem jó semmire.Ha pénzt ölsz valamibe annak szeretné az ember némi hasznát is venni.Annyi lehetőség van.(box,krav maga,wing chun)hagy ne folytassam,mert ha kihagyok valamit abból csak vita lesz.A lényeg szerintem,hogy annál bármi jobb. :)
2013. ápr. 13. 20:03
 2/4 anonim ***** válasza:

"A lényeg szerintem,hogy annál bármi jobb. :)"

Optimista vagy, de a sötétség ettől még tovább terjed: ttp://betyarsereg.hu/a-harcos-utja-egy-uj-magyar-harcmuveszeti-stilus/

2013. ápr. 13. 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 13. 20:52
 4/4 anonim ***** válasza:

"Jézusuramistenaztaleborultmiafaszomez?!"

Nagyjából így reagáltam. Jujutsut (bocsánat, dzsiu dzsicu) keverni a Thai Box-al? És akkor most ez az új spanyol viasz? Meg aztán elég könnyedén ekintézték a Jujutsu-t néhány "földrevitellel és rögzítéssel" hogy a csűnya rendőrbácsi meg ne büntessen. Az mellékes, hogy egy ízületfeszítés vagy egy-egy keményebb dobás sokkal veszélyesebb lehet mint egy combos, de hagyjuk is...

2013. ápr. 14. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!