Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van valami módszer arra, hogy...

Van valami módszer arra, hogy megvédjem magamat a barnulástól, esetleg a mostani színemen is fakítsak?

Figyelt kérdés
Sokan szerencsésnek mondanak, mert ha egy kicsit is süt a nap, már barnulok is. De én pont az ellenkezőjét szeretném. Az segít, ha nagy faktorszámú napvédőt használok? Vagy csak az, ha kerülöm a napfényt?! És van módszer arra, hogy ne csak védjem magam a barnulástól, hanem ellensúlyozzam is azt? (Úgy értem, hogy elősegítsem a fehéredést? Lehetőleg ne smink legyen az.) Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat!
2008. dec. 27. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én pár éve úgy kezdtem, hogy egyszerűen nem napoztam, most télen így nem lesz nehéz dolgod, ha nyáron, illetve tavasszal és ősszel ha süt a nap, én 40es naptejjel bekenem a kilógó részeim. Mindig mondják hogy milyen sápadt vagyok:D:)
2008. dec. 27. 17:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommentet, remélem segíteni fog a naptejezés. Esetleg nincs módszer fakításra? :) És van külön naptej arcra, mert ha a sima naptejet az arcomra kenem, eléggé miteszeres lesz? Köszönöm előre is! :)
2008. dec. 27. 19:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
szerencsés vagy !!!!! inkább használd ki h szép szied van :D túl sok a fehérebb bőrű lány:D sz.tem tökéletes igy ahogy van XD jah és ha aon fehériteni akarsz akko használj 50 kaktoros naptejet (télen is) és természetesen fakitsd a bőröd !!!
2008. dec. 28. 14:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Én így szeretném! :)Köszi a választ, dehogy fakíthatom?!
2008. dec. 28. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!