Összefüg a BMX a magassággal? (bővebben lent)
Nézz velvárton.Nem írják ki, de kilehet szúrni olvasd sokáig általába a váz anyaga előtt van.Nem mindíg írják ki hogy 20.8 a blablabla hanem 20.8" és ennyi.
Sok sikert!
Szassz
Ebben semmi különös nincs,egyáltalán nem vagy magas ehhez.
Ahogy fentebb említették a felsőcső méretet nézd. Ez nagyon lényeges,mert rövid váznál szétrúgod a kormány,és a derekad se hálálja meg hosszú távon.
A magasságodhoz a 21 coll elvileg bőven elég.
Én 173 vagyok,és én is 21-est használok,ha fizetnének érte akkor se váltanék kisebbre.
A másik lényeges amit még nem említettek az a kormány,mert ez is nagyon fontos. a magasságodhoz evidens egy 8 collos,vagy 8.25 collos,nagyobbat nem érdemes mert már bohócság.Ha maximalista vagy,kérhetsz tanácsokat,hátrahajlás,ill. felhajlás szög ügyeben is. De egy kezdőnél ez nem olyan lényeges,először tapasztalni kell. a Kormány szélességéhez még annyit hogy ha túl keskeny,vagy túl széles,egyik se jó,későbbiekben a könyököd,vagy a csuklód bánja,tapasztalatból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!