Munkaruházati szemüveg jó airsoftozni? Többi lent
Jó lehet, nekem az összes amit használok munkavédelmi szemüveg. A lényeg hogy a kis sorszámába legyen egy "F" (vagy "A" v. "B" de az ritka)betű, ez szinte tuti jó lesz, de azért illik tesztelni...
Az egyik ilyen:
másik:
A harmadikról nem találtam képet....
Az első válaszoló első linkjénél látható a típusszám, és van benne egy olyan rész hogy 1FT. na ezt az "F" betűt kell keresni...
A mechanikai védelem osztályát jelöli, nézd meg az első linkemet.
Attól függetlenül hogy rajta van az "F" jelölés még kell rá próbalövést leadni, de többnyire bírni szokta. Amelyiken nincs jelölés azt mindenféleképpen tesztelni kell, én azt szoktam mondani hogy közvetlen közelről (1m belül) jól megtámasztottan, lehető legerősebb fegyverrel ha kibír 5 lövést akkor jó (a z "F" jelűnél elég 2- 3 lövés). Viszont ha találsz olyat amin "B" vagy "A" jelölés van azt egyből nyugodtan felveheted. Már a "B" jelű is megfogja egy gyengébb légpuska lövedékét (kb 6J bír) az "A" jelűről nem is beszélve (kb 16J) (az "F" jelű 0,9J)
Az első válaszoló első linkjén látható szemüveg jelzései lefordítva:
lux.0 : gyenge és normál fényviszonyokhoz
1 : állandó hordása ajánlott
F : kis energiájú (45m/s sebességű) részecskék ellen véd
T : -5 és 55 C° fok közötti hőállóság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!