Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Munkaruházati szemüveg jó...

Munkaruházati szemüveg jó airsoftozni? Többi lent

Figyelt kérdés
Nem volt pénzem másra . Egy jo fajta munkavédelmi szemüveget be tudja lőni kb egy 400 fps es airsoft fegyver??

2013. ápr. 9. 12:20
 1/9 dirtboy ***** válasza:

ilyenre gondolsz

[link]

vagy ilyenre?

[link]

szerintem kibírja de inkább teszteld le és lőj rá a lencsére hogy egyben marad e.

2013. ápr. 9. 12:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Első sor utolsoo csak gumi vastabb [link]
2013. ápr. 9. 14:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Jó lehet, nekem az összes amit használok munkavédelmi szemüveg. A lényeg hogy a kis sorszámába legyen egy "F" (vagy "A" v. "B" de az ritka)betű, ez szinte tuti jó lesz, de azért illik tesztelni...

[link]

Az egyik ilyen:

[link]

másik:

[link]

A harmadikról nem találtam képet....

Az első válaszoló első linkjénél látható a típusszám, és van benne egy olyan rész hogy 1FT. na ezt az "F" betűt kell keresni...

2013. ápr. 9. 22:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Az F betű az az erősséfet jelöli?
2013. ápr. 10. 19:55
 5/9 anonim ***** válasza:

A mechanikai védelem osztályát jelöli, nézd meg az első linkemet.

Attól függetlenül hogy rajta van az "F" jelölés még kell rá próbalövést leadni, de többnyire bírni szokta. Amelyiken nincs jelölés azt mindenféleképpen tesztelni kell, én azt szoktam mondani hogy közvetlen közelről (1m belül) jól megtámasztottan, lehető legerősebb fegyverrel ha kibír 5 lövést akkor jó (a z "F" jelűnél elég 2- 3 lövés). Viszont ha találsz olyat amin "B" vagy "A" jelölés van azt egyből nyugodtan felveheted. Már a "B" jelű is megfogja egy gyengébb légpuska lövedékét (kb 6J bír) az "A" jelűről nem is beszélve (kb 16J) (az "F" jelű 0,9J)

2013. ápr. 11. 08:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Jah, és arra figyelj hogy a lencsén is szerepeljen a jelölés, mert vannak olyan "aranyos" gyártók akit a szemüveg nyélre is rárakják, és ilyenkor előfordulhat hogy csak a nyél bírja azt a terhelést, a lencse nem!!!!!!!!!!!!!!!
2013. ápr. 11. 08:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló első linkjén látható szemüveg jelzései lefordítva:

lux.0 : gyenge és normál fényviszonyokhoz

1 : állandó hordása ajánlott

F : kis energiájú (45m/s sebességű) részecskék ellen véd

T : -5 és 55 C° fok közötti hőállóság

2013. ápr. 11. 08:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi "A" jelzésű :-D
2013. ápr. 12. 14:42
 9/9 Jakus Tamás ***** válasza:
A játékon részt vevő legerősebb fegyverrel 3X tüzelni a szemüvegre 1 méter távolságból nagyjából ugyanarra a pontra. ha bereped, torzul vagy törik értelem szerűen nem alkalmas. De ha kibírja akkor nincs gond.
2013. ápr. 13. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!