Szeretnék elkezdeni kick-boxolni, szerintetek szemüveg akadály lehet?
Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 22:01
1/14 anonim válasza:
Fogalmam nincs, de szerintem kontaklencse jobb lenne szemüveg helyett, ha kickboxolni akarsz.(Persze, ha engedik)
2/14 anonim válasza:
-3 as dioptriám van, karatéztam, boxoltam, néha kickboxoltam szemüveg nélkül, nem igazán származott hátrányom belőle.
4/14 clint válasza:
kyokushin karatén nem ütnek fejre, menj arra, annak idején úgyis abból alakult a kickbox.
5/14 anonim válasza:
"kyokushin karatén nem ütnek fejre, menj arra, annak idején úgyis abból alakult a kickbox."
De rúgnak, az meg épp elég...
kontaktsportban szemüveget nem lehet hordani, már csak azér sem, mert saját mozdulatokba is beakadhat és leverhetem, meg fokozottan balesetveszélyes. Ha lát az ember nélküle, akkor jó, ha nem, akkor a lencse is gázos lehet, mert az könnyen ki tud repülni vagy elcsúszni egy ütéstől
6/14 clint válasza:
igazad van előző, rugnak. Ezt elnéztem:D
8/14 anonim válasza:
Igen akadály, ha rajtad van összetörik ha nincs rajtad mellé ütsz :D
9/14 Tomás de Torquemada válasza:
Én a testalkatom miatt nem tudok kick-box-olni ,nem a szemüveg miatt...
Neked meg inkább IQ-ra kellene gyúrnod ,ha ilyen böszméketr kérdezel...
10/14 anonim válasza:
Nekem Wing Tsun Kung Fu-n a Si-Hing-em (oktatóm) szemüveges srác volt.
Fergetegesen ügyes volt, hatalmas tudással, lendülettel, gyorsasággal.
Neki nem volt gond a szemüveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!