Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehet szemüvegben airsoftozni?

Lehet szemüvegben airsoftozni?

Figyelt kérdés
Elég erős (4,25) szemüveget hordok. Nélküle nem nagyon látok semmit, szóval nem boldogulok túl jól. Fontos lenne, hogy rajtam legyen, de nem tudom lehet-e

2013. márc. 20. 19:00
 1/4 anonim válasza:
ha lehetne a védőszemüveget a saját szemüveged fölé vedd fel, és akkor látsz is és a szemüvegednek se lesz semmi baja, de ha csak a sajátodban akarsz játszani, akkor könnyen széttörhet egy lövéstől, és a szemedbe pattanak a szilánkok vagy ilyensmi... szval szerintem rakd fölé a védőt
2013. márc. 20. 20:54
 2/4 anonim válasza:
Lehet,csak kell rá egy nagyobb védő szemüveg,és már mehet is a harc!! :D
2013. márc. 21. 16:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze, lehet játszani. Sőt, árulnak kifejezetten olyan védőszemüvegeket amiket a szemüvegre lehet ráhúzni.
2013. márc. 22. 21:24
 4/4 anonim válasza:

én szemüveges vagyok...régen szemüvegbe quadoztam(arra húztam fel a motorosszemüveget), meg airsoftozni amikor mentünk(kb. 2-3 hetente járkáltunk...), direkt nagyobb méretű szemüveget kértünk, és belül volt a rendes "látós", kívül meg a "védő" :D

ha javasolhatom, próbálkozz meg kontaktlencsével :D

én is cseréltem szemüvegről lencsére

hétköznapokban is sokkal kényelmesebb, airsoft és hasonló tevékenység alatt emg főleg! :D

2013. júl. 22. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!