Lehet szemüvegben airsoftozni?
Figyelt kérdés
Elég erős (4,25) szemüveget hordok. Nélküle nem nagyon látok semmit, szóval nem boldogulok túl jól. Fontos lenne, hogy rajtam legyen, de nem tudom lehet-e2013. márc. 20. 19:00
1/4 anonim válasza:
ha lehetne a védőszemüveget a saját szemüveged fölé vedd fel, és akkor látsz is és a szemüvegednek se lesz semmi baja, de ha csak a sajátodban akarsz játszani, akkor könnyen széttörhet egy lövéstől, és a szemedbe pattanak a szilánkok vagy ilyensmi... szval szerintem rakd fölé a védőt
2/4 anonim válasza:
Lehet,csak kell rá egy nagyobb védő szemüveg,és már mehet is a harc!! :D
3/4 anonim válasza:
Persze, lehet játszani. Sőt, árulnak kifejezetten olyan védőszemüvegeket amiket a szemüvegre lehet ráhúzni.
4/4 anonim válasza:
én szemüveges vagyok...régen szemüvegbe quadoztam(arra húztam fel a motorosszemüveget), meg airsoftozni amikor mentünk(kb. 2-3 hetente járkáltunk...), direkt nagyobb méretű szemüveget kértünk, és belül volt a rendes "látós", kívül meg a "védő" :D
ha javasolhatom, próbálkozz meg kontaktlencsével :D
én is cseréltem szemüvegről lencsére
hétköznapokban is sokkal kényelmesebb, airsoft és hasonló tevékenység alatt emg főleg! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!