Thai-Box edzés?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és majd szeretnék profi szinten thai-boxolni, vagy K1-ni! Itt Magyarországon, vagy akárhol!
Szeretném tudni, hogy egy héten az edzéseken kívül milyen, hogy mondjam mozgást végezzek!Vagyis egy beosztás szerűséget!Mit ehetek! 190 cm 90 kg vagyok! Karatéztam 6 évig, elötte nem tudom ez számit-e?Lehetséges lenne?Van esélyem! Persze jönnek majd ezek a dumák, hogy "ha valamit nagyon akarsz akkor hajrá sikerülhet"őszintén válaszoljatok!
Köszönöm!
2013. ápr. 6. 14:48
1/10 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit, hogy meg lehet belőle élni?Hallottam, hogy itthon nem nagyon!Akkor hol máshol?Csak, hogy érdemes-e bele energiát fektetnem! Köszönöm!
2013. ápr. 6. 14:50
2/10 anonim válasza:
ebből megélni nem lehet, hobbinak viszont nagyon jó
3/10 anonim válasza:
Nem lehet megélni belőle. Akkor inkább ökölvívás, a bokszból meg lehet élni. 6 évig karatéztál? Értem, magyarul nem csináltál semmit, karatéban 6 év az nagyon kevés. Az igazi kőkemény karatésok azok akik 20-30 éve nyomják. Akik ilyen 10 éve karatéznak és mondjuk van fekete övük is, azok sem erősek, egy 2-3 éve bokszoló egyén simán elveri őket.
4/10 A kérdező kommentje:
És a K1? tudom egy rendszer, de azon belül, jó ha van thai-box tudás nem?
2013. ápr. 6. 15:18
5/10 anonim válasza:
kick-box, thai box, K1, MMA tökmindegy melyik, itthon Magyarországon egyikből sem fogsz megélni.
6/10 A kérdező kommentje:
-.- Írtam is, hogy Magyarországon tudom, hogy NEM lehet megélni!Sőt, azt is, hogy akárhol, de meglehet?
2013. ápr. 6. 16:52
7/10 anonim válasza:
Meglehet,de ahhoz hogy te kijuss külföldre és ebből élj meg nagyon jónak kell lenned. Ja és mellette ugye perfektül beszélni,vagy pedig egy menedzser.De ha ez a célod akkor se add fel,mert hobbinak és sportnak nagyon is jó!
8/10 A kérdező kommentje:
Az időközben kiderül, hogy milyen vagyok!Boxoltam már és bírom az ütéseket!Angol kell ugye?MOndjuk amúgy is azt meg kellene tanulni ebben a mai világban!Köszönöm a válaszokat!Jöhetnek még Tippek és persze egy heti edzésterv szerüség!
2013. ápr. 6. 17:50
9/10 anonim válasza:
Nem csak az ütésbírás a lényeg.Az is fontos,de állóképesség,reflex,ütőerő,elszántság...ez mind mind számít,és még rengeteg dolog.De hajrá!:)
10/10 A kérdező kommentje:
Igen.. egyedül az elszántsággal lesz baj, nem bízok magamban, hogy sikerülhet!De köszönöm remélem sikerülni fog! Évek múlva kiderül :D
Edzésterv jöhet!
2013. ápr. 6. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!