Szerintetek már késő, hogy elkezdjek boxolni?
Figyelt kérdés
19 éves leszek idén nyáron, és mindig szerettem volna boxolni, de a szüleim nem engedték, mert féltették az arcomat. 15-16 évesen már elvileg el kell kezdeni, hogy valamit elérjenek vele később, és érdekelne, hogy lecsúsztam e róla.2013. márc. 30. 14:53
1/7 anonim válasza:
én 26 évesen kezdtem... ha úgy kezdesz egy sportot, hogy már az elején arra figyelsz mit érhetsz el vele, azt fellángolásnak hívják és semmi értelme nincs... sportolni azért kell mert szereted csinálni, és akkor talán el is érhetsz benne valamit, kórtól függetlenül.
2/7 A kérdező kommentje:
Elérni valamit nem feltétlenül úgy kell érteni, hogy pl Madárral küzd meg az ember a világbajnoki címért. Hanem a kötelező edzéseken, és box zsákok püfölésén túl, egyáltalán bejut e a ringbe.
Már régóta szeretném csinálni, mint mondtam a szüleim nem engedték, szóval ez nem fellángolás.
2013. márc. 30. 18:18
3/7 anonim válasza:
Én 29 éves lány vagyok és most kezdtem. Nekem nagyon tetszik, ha nem is leszek bajnok, akkor is úgy érzem már megérte. Szerintem nem késő sose, ha van elég kitartás benned, bármit elérhetsz!
4/7 anonim válasza:
Ha olyan szintekre akarsz jutni, mint pl. Madár, akkor már talán késő. De ha csak azért akarod, mert ez egy régi álmod és csupán a szórakozásért csinálnád, akkor egyáltalán nem vagy elkésve! :)
5/7 MrHard válasza:
NYOMASD NEKI!!! Egyáltalán nem vagy elkésve, ha hobby szinten akarod csinálni.
6/7 A kérdező kommentje:
tehát akkor a box vb övről tegyek le. :) Értem
2013. ápr. 2. 15:29
7/7 csotti9813 válasza:
elérhetsz még valamit de a lényeg az hogy ha lesz első meccsed majd utánna egyre hiresebb leszel és minnél többen ismernek akkor többen is hivnak majd ki és igy elérhetsz valamit de a vb az már késő.amugy nem gáz hogy 19 évesen kezdted el az edzőtársam már 20 ő 19 évesen kezdte és mivel van stratégiája technikája stb az év alatt már több kihivása is volt. de mivel németországban élek gyorsabban megy az ellenfél szerzés stb..a lényeg az ha szereted a sportot tuti elérsz sokmindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!