Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi az a KOX? Semmiféleképen...

Mi az a KOX? Semmiféleképen nem szeretnék ilyet csinálni de érdekelne.

Figyelt kérdés
2009. szept. 19. 12:54
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

A szén egyik formája, amely a feketekőszén levegőtől elzárt térben 1000 °C körüli hőmérsékleten történő hevítése során keletkezik, miközben az illékony anyagok kőszénkátrány alakjában elkülönülnek.

Rideg, porózus anyag, amely főleg szénből áll.

Elsősorban a vaskohászatban használják fel a nagyolvasztók hevítésére.

2009. szept. 19. 13:12
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Koksz, és doppingszert jelent.
2009. szept. 19. 13:12
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi 2dik:)
2009. szept. 21. 22:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! A szteroid szlengül a kox! Általában ezt a kifejezést használják, a szteroid szóra. A szteroid szintetikus, "maszek" tudósok által előállított, nagyrészt tesztoszteron és egyéb hormon készítmények! Hatására a szervezet hormontöbbletet kap, amely megfelelő edzés és étkezés mellett sokkal nagyobb izomtömegnövekedést eredményez, mint a naturál testépítésben! Ez most eddig nagyon jól hangzik, de a dolognak árny oldala is van! Ugyanis sosem tudhatod, hogy az, amit vettél eredeti-e... a másik pedig az, hogy májkárosodást, heresorvadást, agyvérzést, ágyhoz kötő betegségeket, veseproblémát, agresszivitást, hajhullást és rengeteg egyéb kellemetlen dolgot okoz! Ami viszont a legfőbb dolog, hogy egy idő után a hormontöbblet hatására a szervezet saját tesztoszteron termelése leáll, ami impotenciához és nőiesedéshez vezet! Véleményem szerint egy embernek nincs szüksége erre, jómagam több éve edzem és rengetegen használnak tesztoszteron készítményeket körülöttem, de valahogy nem merném kipróbálni... féltem azt, amit eddig elértem, ha teheted soha ne szedj ilyet! A testünk ajándék, amit lehet turbózgatni, de csak ésszel, hidd el hosszú évek után lehet úgy kinézni, hogy azt mondja az ember, hogy több már nem kell csak ez maradjon meg! Remélem tudtam segíteni! :)

Üdv.: Sergey

2010. jún. 9. 23:29
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen.
2011. júl. 14. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!