Miért akar mindenki MMA-zni?
Majdnem minden nap van itt a gyik-en egy MMA-s kérdés? Mi a reményvesztett rabok f*száért akar mindenki MMA-s huszár lenni? Komolyan mondom, ez már csak szimpla divathullám. Mást sem olvasok itt, csak azt hogy "ketrecezni akarok, grepplingezni akarok, mi kell ahhoz, hogy MMA-s legyek."
Mi ez az MMA őrület?
"huzonckodás tolondszkodás" ezek milyen gyakorlatok? :S
Kérdező jól írod egyébként. Divat lett keménynek lenni. Namár most a komolyabb edzők kiszűrik a sok szarból az olyant akik tényleg tehetségesek és külön edzik őket. A hobbistáknak is megtanítanak kb mindent, de a tehetséges emberekkel többet foglalkoznak. Most viszonylag sok pénz van az MMA-ban. Az, hogy miért lett divat nem kérdés. Amerikai filmekben felfuttatták a sportot. Az amerikai katonáktól, a tanárokon át a diákokig mindenki MMA-zik a filmekben és ezért tisztelik őket, így szereznek pénzt meg nőt. Mi jön le a 12 éves szarkupacnak? MMA-zni kell mert attól király leszek! Aztán kap 1et és sírva fut haza, mert bántották :'( De egyébként a saját testsúlyos edzés is virágkorát éli. Mondjuk azt sem értem, hogy mitől lesz férfiideál egy 60 kilós ember. De ez már egy másik téma :D
Mert jó. Aki bírja az ütést és az edzést annak kiváló.
én pl élvezem de nagyon, ha elkennek és küzdeni kell azt is.
Igen divatsport lett és minden tini fiú MMA-ra akar járni mert attól azt hiszi ,hogy ő lesz a "nagy harcos" mint a filmekben és tele lesz pénzzel meg csajjal.
Ahogy az előzőek mondták így van.
De most ezzel nem az a baj járjon, csak ettől olyan nagy önbizalmuk lesz, hogy a discoba másnap már ki is próbálják a tanultakat.
Én sem értem , hogy mi olyan nagy szám az MMA-ban miért kell külön ilyen edzéseket tartani??????????????
Miért nem szerveznek inkább amatőr versenyeket és minden küzdősportból/harcművészetből lehessen jelentkezni.
Az MMA állítólag egy szabályrendszer lenne.
Rosszul fogják fel az egészet...
Azt hiszik majd az MMA edzéstől kétméteres kopasz cséphadarók lesznek és 0 alappal edzésre járni közbe több éves tapasztalat kell (legalábbis valami tudás nem árt) az elkezdéséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!