Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek jó felszerelés?

Szerintetek jó felszerelés?

Figyelt kérdés
Terepszinű ing,terepszinű nadrág,terepszinű mellény,terepszinű kalap,karbós szemüveg,fekete álarc(símaszk),airsoft:Mossberg M590grip model,Firepower Chief Special CS45 (manuálosak).Alapnak ez megteszi nem? :D

2013. márc. 16. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy most megleplek, de ha kimész a természetbe NEM találkozol fekete színnel, úgyhogy a fekete símaszk nem tuti, inkább barnát, vagy ami még jobb oliva-, vagy terepszínut vegyél. Kezdonek inkább aeg-t ajánlanék, de ha a te játékstílusodnak megfelel, akkor jó. Valamint kihagytad azt a részt, ami szerintem fontosabb mint a jó terepszínu ruházat: a bakancsot, ha nincs rajtad nagyon csúnyán kiviheted a lábad. Térdvédot is vegyél fel. Jó airsoftozást.
2013. márc. 17. 12:22
 2/4 MarkoG válasza:

egyet értek mindenben az előzővel, annyi, hogy egy rohamsisak se ártana, nagyon praktikus, én szerintem jó és bolhán 2000 Ft-ért már lehet venni.

amúgy nekem második világháborús amerikai légidesszantos ruházatom van. plusz egy Thompson (M1A1)

2013. márc. 17. 13:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat(tanácsokat),megfogadom őket,és beszerzek egy sisakot,és oliva szinű maszkot is :)
2013. márc. 17. 14:20
 4/4 MarkoG válasza:

2. kommentelő vagyok

annyit kifelejtettem, hogy én maszkot nem is használok, van egy jó szemvédőm meg sisakom ... na az ugye más, hogy én WWII ruházatom van

2013. márc. 17. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!