Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Airsoft help (lent)?

Stalkerboss kérdése:

Airsoft help (lent)?

Figyelt kérdés
Szerintetek ha egy airsoftot akarok játszani csapatba az erdőben menyire jó homokszínű brit felszerelés vagy inkább vegyek egy valami más zöld felszerelést?

2012. szept. 7. 13:52
 1/3 Jakus Tamás ***** válasza:
Amit én illetve az én csapatom használ erdőben az a Digital woodland, másnéven digital marpat. nem olcsó de jól rejt.
2012. szept. 8. 14:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Valaki azt mondta hogy az egyszínű zöld a legjobb. (ld 65M gyakorló) Szerintem az airsoftban annyira kicsik a távolságok hogy jóval kevesebb szerepe van a rejtő ruházatok mintájának. A legjobb talán a finnek világos-sötétzöld ruhája vagy az új afgán egyenruha amiből most egyetlen darab van a vaterán. Az egy digimintás zöld-sötétzöld.

A homokszín és minden sivatagi az virít. A magyar bocitarka meg a 87M-ből az elterjedtebb őszi változat szintén látványos.

2012. szept. 8. 15:04
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi de akkor van értelme az airsoftban?Nekem a hivatalos brit sivatagi mintás az nemtudom menyire lenne jó?
2012. szept. 8. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!