Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen az airsoft felszerelése...

Milyen az airsoft felszerelésetek? És ehez a felszereléshez mit szóltok?

Figyelt kérdés

Hol játszotok, valamint mit szóltok ehez?:

Fekete katonai bakancs, berezka mintás nadrág, térdvédok, blackhawk combtok, oliva szinu combat shirt, oliva taktikai mellény: hely 6 tárnak, pár kisebb szeb, két nagy belsozseb, oliva kesztyuk, nyakra shemagh (afgán sál) oliva/fekete, oliva kalap, fulekre terepszinu (woodland) pánt, terepszinure festett vedoszemuveg (goggle stilus), arcomat legtobbszor befestem (nem olyan hókuszokusz módra, egy katonától tanultam hogyan kell). Szeretnék beszerezni egy hydrapackot a mellényre.

Elsodleges fegyver: AK-74 tuningolt (Bore-up, M150, cso stb.) kb 540 fps .20-asokkal (.28-ast használok bele). Helyzet és pálya szerint teszek rá optikát (3-9x) vagy lábacskákat :) Glock 23-as greengasos stukker. Pálya szerinte még a hátamra egy mp5 (eddig mindhárom fegyvert egyszerre még sosem vittem magammal). Általában erdoben játszunk. Epito kritikákat várok, elore is koszonom.

2012. jún. 17. 22:59
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Semmit, mint látod.
2012. jún. 17. 23:26
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
irigylem az olyan embert akinek a mai Magyarországon ez a legnagyobb problémája...
2012. jún. 17. 23:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Keress egy rendes csajt, és ismerkedj a súlyokkal. Hidd el jobb életed lesz, és nem egy internetes anonim oldalon fogsz vicceskedni, ahol még a kutya is kirohog.
2012. jún. 17. 23:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Második: értlek én, és igazad is van. Milyen szerencse hogy nem magyarországi vagyok. Ha már itt tartunk én azt irigylem, akinek annyi ideje van, hogy mindennap nézze a valóvilágot és barátok koztot. Értelek tesó.
2012. jún. 17. 23:35
 5/8 Jakus Tamás ***** válasza:

Hát az AK erőssége erősen üti a MASZ szabályzatot. Ha mesterlövésznek használod még belefér de számomra furcsa.

ajánlani tudom a digital woodland mintát. Az nagyon jól rejt.

2012. jún. 18. 12:08
 6/8 A kérdező kommentje:

Hát ja, ezt már hallottam...

A digi wl, nekem gyanús mert hát mégis amcsik gyártják és mi nem Amerikában vagyunk. Majd meggondolom, lehet veszek egyszer, de tematikailag megfelel az AK-74+Berezka (nyírfa-KLMK-egyfajta orosz szín)+oliva osszeállítás. Kossz szépen.

2012. jún. 18. 14:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Figyelj barátom, én már évek óta játszadozom airsoftot "élőben", ugyanis vadászom. A kutyák nem sűrűn röhögnek ki, ugyanis, ha kóbor, akkor rövid ideig lát engem élve. :) Üdv.
2012. jún. 18. 15:45
 8/8 A kérdező kommentje:
A vadászatért elismerlek, azért meg ne száljunk vitába, hogy nem airsoft eloben. :) Udv.
2012. jún. 18. 18:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!