Milyen az airsoft felszerelésetek? És ehez a felszereléshez mit szóltok?
Hol játszotok, valamint mit szóltok ehez?:
Fekete katonai bakancs, berezka mintás nadrág, térdvédok, blackhawk combtok, oliva szinu combat shirt, oliva taktikai mellény: hely 6 tárnak, pár kisebb szeb, két nagy belsozseb, oliva kesztyuk, nyakra shemagh (afgán sál) oliva/fekete, oliva kalap, fulekre terepszinu (woodland) pánt, terepszinure festett vedoszemuveg (goggle stilus), arcomat legtobbszor befestem (nem olyan hókuszokusz módra, egy katonától tanultam hogyan kell). Szeretnék beszerezni egy hydrapackot a mellényre.
Elsodleges fegyver: AK-74 tuningolt (Bore-up, M150, cso stb.) kb 540 fps .20-asokkal (.28-ast használok bele). Helyzet és pálya szerint teszek rá optikát (3-9x) vagy lábacskákat :) Glock 23-as greengasos stukker. Pálya szerinte még a hátamra egy mp5 (eddig mindhárom fegyvert egyszerre még sosem vittem magammal). Általában erdoben játszunk. Epito kritikákat várok, elore is koszonom.
Hát az AK erőssége erősen üti a MASZ szabályzatot. Ha mesterlövésznek használod még belefér de számomra furcsa.
ajánlani tudom a digital woodland mintát. Az nagyon jól rejt.
Hát ja, ezt már hallottam...
A digi wl, nekem gyanús mert hát mégis amcsik gyártják és mi nem Amerikában vagyunk. Majd meggondolom, lehet veszek egyszer, de tematikailag megfelel az AK-74+Berezka (nyírfa-KLMK-egyfajta orosz szín)+oliva osszeállítás. Kossz szépen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!