Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Kezdésnek milyen agressive...

Kezdésnek milyen agressive korit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Az USD-ket nézegettem. Vélemények?

2013. márc. 7. 22:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia, Jókat nézegettél. Kicsit olcsóbbak és teljesen megbízható. PErsze ha tudsz picit többet áldozni ne az alapmodell USD Realmet válaszd Az USD VII szériától komolyabbak már a görik, de persze egy USD Classic vagy UFS Throne még jobb választás. Aztán csak a pénztárcádon múlik hogy beleugrasz e egy Razorsba vagy Xsjadoba akár. Mindegyik nagyon jó Göri, Nekem spec. egy Razors SL em van és iszonyat jó göri. Én több mint 15 éve agressive görizek, Pesten van egy boltunk az Üllöi út 5 alatt gondolom ismered, ha nem privátban elmondom, mert itt félek kib*sznak reklámozásért, már egy márka név megemlítésért is néha beszóljanak :/

Na remélem hasznos a válasz :) Ha még több kérdésed van gyere be a boltba, én vagy a kollégám segítünk

2013. márc. 8. 08:46
 2/2 anonim ***** válasza:
nem dobnak ki, nyugodtan nyomd ide a boltod :D
2013. márc. 8. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!