Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek mennyi lehetett...

Dávidking20 kérdése:

Szerintetek mennyi lehetett J. C. Van Damme testzsír % a Kickboxer c. filmben?

Figyelt kérdés

ezt a formát kb ellehet érni természetes módon is vagy ez már csak szteroiddal kivitelezhető?

[link]

[link]

2013. márc. 5. 15:15
 1/3 anonim ***** válasza:
10% alatti :D
2013. márc. 5. 15:20
 2/3 anonim ***** válasza:
és el lehet naturál is, de ez nem jelenti azt, hogy mindenki eléri, vagy h VD is így érte el.
2013. márc. 5. 17:18
 3/3 anonim ***** válasza:
ez nem olyan nagy tömeg, amit ne lehetne elérni naturálban, persze kell hozzá kb 8-10 év, de a vandamme mögött is sport múlt van. És persze a tömeg nem elég ahhoz hogy ilyen szálkás légy még egy nagy adag kitaartás kell, még ha nem vagy hízékony akkoris, de elérhető, tapasztalaból mondom. 8 év konditermi edzés utűn nekem is volt ilyen tömegem, most valéamivel kevesebb, viszont most közel ilyen száraz vagyok (jó nem egészen ennyire). De ha kicsivel több időm és pénzem lenne erre a dologra, akkor tudnám most is ötvözni a kettőt, illetve monfjuk fél év múlva hozni ezt a formát, mint a képen látható vandamme, persze énis sportolok kb 8 éves korom óta, és 8-9 év súlyzós edzéás áll mögöttem. De a lényeg hogy hozható, csak kitartás kell hozzá, idő, és némi tájékozottság az edzés és táplálkozás terén...
2013. máj. 3. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!