Gyúrástól megnőhet a tenyér?
Figyelt kérdés
Na szval, 17 éves és 177 cm magas fiú vagyok, elég sokat mozgok, bmx ezek, 7. hete gyúrok is, csak az idegesít, hogy kicsi a kezem. A csontom mérete teljesen átlagos, nemtudom h a kezem talán ehez képest lenne normális?.. nekem kicsinek tűnik legalábbis a többiekéhez képest, kur-vára idegesít, hogy a 80 kg os alkarszorításom nemtud emiatt olyan erős lenni, mint pl. egy 50 esé akinek nagyobb a tenyere.. A további gyúrástól nőhet-e a tenyér? vagyis a sok erőfeszítéstől, am meg úgytudom a tenyér kapcsolatba van a szívvel is.. valahogy nemtudom elhinni h az a "kicsi" szivem ami van elbír olyan erős megterheléseket mint pl. a lábedzés, és nem akar megnőni.. és ezáltal a tenyér mérete is kellene nőjön.2013. márc. 2. 23:25
1/2 anonim válasza:
próbáld ki a fegyences függeszkedés gyakorlatot.
az odabäsz a tenyérnek.
2/2 anonim válasza:
Nőni nem nagyon fog szerintem, nekem is kicsi, szar a szoritásom, annak talán fokozható az ereje, de a tenyér mérete nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!