Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A TaplalkozasHarcmuves nicknev...

A TaplalkozasHarcmuves nicknevű válaszoló tud egyáltalán verekedni?

Figyelt kérdés
Csak mert mást sem olvasok a válaszaiban, hogy a wudang kung-fu és a tai chi mennyire jó a gyilkolásra. Minden küzdősport sz*r, csak a harcművészetek a tökéletesek. Sparringolt már vele valaki? Tényleg annyira jó wudangos? Mindig megmagyarázza, hogy a többi stílus miért gagyi.

2013. márc. 2. 20:41
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

ma is ír a fiatalember ide, csak más néven, minimorRis a neve!

és ugyanúgy löki a sódert!

2014. máj. 7. 21:07
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
de minek?
2014. máj. 7. 21:14
 33/34 anonim ***** válasza:
hát ezt a kérdést párszor feltettem már magamban én is!
2014. máj. 7. 21:17
 34/34 anonim ***** válasza:

Sok mindent újragondolva úgy vagyok vele, hogy nem tud(ok) verekedni.

Másfelől a sódert tényleg tudom lökni. És a legtöbb esetben elég ritkán cáfol rá bárki is.

Meglepetten tapasztaltam hogy egyre ritkábban képviselek egyedül egy véleményt, mielőtt úgy tűnne hogy én mindent máshogy gondolok mint mások, észrevettem hogy egyre csak bebizonyosodik a fórumon hogy amiket én írok azok nem általam kitalált okosságok, mások is képesek és hasonlóan gondolkodnak. Az ebadták! :D

2014. máj. 8. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!