Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A TaplalkozasHarcmuves nicknev...

A TaplalkozasHarcmuves nicknevű válaszoló tud egyáltalán verekedni?

Figyelt kérdés
Csak mert mást sem olvasok a válaszaiban, hogy a wudang kung-fu és a tai chi mennyire jó a gyilkolásra. Minden küzdősport sz*r, csak a harcművészetek a tökéletesek. Sparringolt már vele valaki? Tényleg annyira jó wudangos? Mindig megmagyarázza, hogy a többi stílus miért gagyi.

2013. márc. 2. 20:41
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
4%
Nem, orvosellenes és gyógyszerellenes vagyok, de jelen esetben egy pszichológusra gondoltam. Nyilván egy hagyományos orvos nem sokat tud segíteni.
2013. jún. 20. 19:40
 22/34 anonim ***** válasza:
Ajánlom neked a humor témakört :)
2013. jún. 20. 20:46
 23/34 anonim ***** válasza:
De ezzel fejezzük is be nem akartam én ilyen "vesekedést" ide csinálni csak nem tetszett hogy mindig leszólod én se mondtam sose a wudang kung fura hogy rossz
2013. jún. 20. 20:51
 24/34 anonim ***** válasza:
4%

Sose szóltam le. Már megint sportolói túlérzékenység.. mit csinálnak veletek hogy ilyenek lesztek..

Csak azt mondom, hogy nem közelharchoz találták ki, így b@romság közelharchoz thai boxot gyakorolni. Versenysportnak találták ki, mérkőzésnek. Nem tudom ki/hol hallhatott tőlem olyat, hogy rossz. Nem rossz, nagyon is jó.

Az rossz ha valakinek sérülékeny egója van és mindent magára vesz..

2013. jún. 20. 21:09
 25/34 anonim ***** válasza:

Mit ajánlasz ami jó közelharcra?

Ha én inkább nagy vagyok és erős, de kevésbé gyors és nincs olyan állóképességem viszont rövid idő alatt hatalmas energiákat tudok leadni?

2013. jún. 21. 17:58
 26/34 anonim ***** válasza:
0%

Menj le birkózni, ott addig nem hagynak békén amíg gyors nem leszel.

A közelharc nem kedvez a lassúságnak. Mindenki megtanul gyorsnak, gyorsabbnak lenni. Erre való a közelharci taktika. A gyorsaság relatív! Ha jobb szögben mozdulsz, hamarabb érhetsz célt mint egy máskülönben gyorsabb ember érne el téged. Ha ez nem így történik, akkor mondjuk megszúrtak, és nem számított hogy egyébként erős vagy.

Minden harcművészetben ismeretes ez, olyat ajánlok amit komolyan is oktatnak. Lehet minden harcművészet jó, mert azért tudtak fennmaradni mivel jók voltak. Az oktatást kell színvonalasan tartani, és akkor bármi jó.

Hogy egy emberhez melyik stílus illik? A harcművészetek valójában összetettek. Ugye 'túlbonyolítottak'. Pont ezért különböző testalkatú, képességű emberek megtalálják a maguk taktikáját akármelyik harcművészetben. Bármilyen rendszerben lehet érvényesülni, ha komolyan veszik a képzésedet, hozzád lehet igazítani én ezt tapasztaltam.

2013. jún. 21. 18:05
 27/34 anonim ***** válasza:
A tisztelt urak a lényeget nem látják. Először is, komoly emberek nem írnak le/mondanak mindenféléket a másikról. Sértegetni sem kell egymást. Az olyan nem úriember. A másik, hogy lehet harcról beszélni/álmodozni, holott azt kellene meglátni, hogy maga az élet a legnagyobb harc, és a lelkünket kell megóvni attól, hogy az örök tűz martaléka legyen.
2013. aug. 25. 10:20
 28/34 anonim ***** válasza:
0%

Ez szép. Így kéne!!

Egyébként jelentem: pacifista lettem..

A fenét, én eddig is az voltam.

2013. aug. 25. 10:27
 29/34 anonim ***** válasza:
Na jólvan el lehet menni a fekete gyászba.
2013. aug. 25. 10:56
 30/34 anonim ***** válasza:
Köszi, TH. Köszi neked is, gyászos:-).
2013. aug. 25. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!