Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » 14 évesen már késő lenne...

14 évesen már késő lenne elkezdeni talajtornázni?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy nagyon szeretnék talajtornázni. De nem vagyok valami hajlékony, ráadásul ferdelábú is vagyok.

Régebben (2-3 évvel ezelőtt) tudtam kézenállni is. A spárgát akkor sem tudtam, de 'majdnem' megvolt. A cigánykerék is sokkal jobban ment, mint most. Ráadásul akkor még hajlékonyabb is voltam, mint most, de ez annak köszönhető, hogy akkor foglalkoztam a talajtornával.

Szerintetek, ha újra elkezdenék talajtornázni, javulna a hajlékonyságom?

Valamint igazából fejenállni majdnem tudok, de még az sem tökéletes. A tigrisbukfencet sem tudom.

Szerintetek így érdemes belekezdenem?

2013. márc. 2. 13:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
ha szeretnéd akkor mért ne
2013. márc. 2. 14:08
 2/11 anonim válasza:
100%
nem ciki... ha jo teljesitmenyt akarsz elerni illetve versenyszeruen sportolni akkor MEG nem keso elkezdeni
2013. márc. 2. 14:21
 3/11 A kérdező kommentje:
És otthon meg lehet tanulni kézenállni, spárgázni, fejenállni, hídba lemenni ,hídból felállni stb.? Van itthon egy puha matracom.
2013. márc. 2. 14:41
 4/11 anonim válasza:
100%

Nem lenne hiba sot rengeteget segitene. Kuzdo sportot uzok es nagyon fontos a hajlekonysag de a talajtornaban megfontosabb.

Rengeteges segit ha az edzes mellett vagy elott otthon is gyakorolsz rengeteget nyujtasz.

Hajra!

2013. márc. 2. 15:47
 5/11 A kérdező kommentje:
Rossz időben csak otthon, jó időben pedig lent is tudok gyakorolni, de edzésekre nem tudok járni. Tavaly előtt jártam nagyon rövid ideig, de abbahagytam, mert cikiztek, hogy béna voltam, mert teljesen a nulláról indultam.
2013. márc. 2. 16:34
 6/11 A kérdező kommentje:
Tigrisbukfencet már tudok! Hurrá xd
2013. márc. 6. 18:35
 7/11 A kérdező kommentje:
Kézenállás ma próbálgattam és kezdéshez képest elég jól sikerült.
2013. márc. 7. 14:12
 8/11 A kérdező kommentje:
kézenállást
2013. márc. 7. 14:13
 9/11 anonim válasza:
Hát én balletozok és ha a flikk flakk megy akkor minden , hajrá :D
2013. júl. 10. 00:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Na mi újság? Hogy megy? :) Sok sikert hozzá továbbra is!
2014. jan. 21. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!