Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » 20 évesen késő már elkezdeni...

20 évesen késő már elkezdeni mma-zni?

Figyelt kérdés
és 100-110 kg sok ehez a sporthoz?

2013. febr. 13. 17:52
 1/6 cmkrisz válasza:
nem sose késő facebook keresd meg eszt a csoportot Shootfighters de atoll függ hol laksz itt az UTE birkózó terembe kezdődik 20 órától mma edzések
2013. febr. 13. 18:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs tapasztalatod még semmilyen küzdősportban, akkor én inkább azt javaslom, hogy járj előtte legalább 1-2 évig, és csak ezután menj le "MMA" edzésre.
2013. febr. 13. 19:54
 3/6 anonim ***** válasza:
nem késő, a súlyod meg 195 centis magassághoz pont jó.
2013. febr. 14. 01:21
 4/6 anonim ***** válasza:
volt egy előbbi válasz hogy sosem késő .én ezt cáfolom mivel néhány sportot már gyerekként el kell kezdeni.az mma pont nem ilyen de azt is 15-16 évesen el kell kezdeni,de a legjobb ha már gyerekkorod óta birkózol akkor elég nehéz lesz megverni.egyébként attól még lehet hogy lesznek eredményeid de nem biztos hogy mindig olyan jók.ha én is írhatok egy ilyet akkor ha dunakeszi közelébe laksz akkor van a növényi sportakadémia de ha messzebb akkor tényleg ott az ute ott is ismerem az edzőt elég jó.de a versenyzőiből edig csak 2 vel találkoztam aki lehet dobogos egy versenyen.
2013. febr. 14. 06:34
 5/6 A kérdező kommentje:
193 cm vagyok
2013. febr. 14. 09:26
 6/6 aikiboxer ***** válasza:
Nem késő, ha 6 éves korod óta birkózol és mellé 10 éves korod óta bokszolsz.
2013. febr. 14. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!