Szerintetek 23 évesen késő lenne elkezdeni MMA-t?
Ha verseny a célod akkor előtte érdemes lett volna jiu-jitsu-znod, judo-znod,karate-znod, kickboxolnod,kung-fuznod.
23 évesen úgy, hogy semmit nem csináltál nehéz lesz.
Általában az MMA-t valamire építeni kell ehhez általában kellenek építő kövek.
De legalább izmos vagy?
Ha most, nulla edzésmulttal bemész a ketrecbe, valószínűleg elkenik a szádat. Nem késő, de előtte legalább két évig bokszolj, és mellette járj judo vagy brazil jiu jitsu edzésre.
És ne aggódj, 25 évesen se lesz késő, csak akkor már tudni fogsz kezdeni is valamit...
Verekedtél már? Küzdősportoltál már?
Egy részt, időbe telik az mma szabályainak a megtanulása, másrészt nem árt ha közben már nem kell azon gondolkozni, hogyan üss, merre térj ki :)
Előbb érdemes megtanulni öklöt vívni, birkózni, utána ezeknek sok hasznát fogod látni versenyen. Mert ugye az MMA az egy verseny szabályrendszer.
van ilyen mma edzés de az lehúzás és szaar
de hogy az eredeti kérdésedre válaszoljak szerintem igen késő én elég fiatalon keztem taekwondozni 4 éve de még csak mostanában kezdtem versenyezni és még sokat kell fejlődnöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!