Fehérje por helyett nincsen valami más? Mert állandóan a hányás kerülget tőle.
Figyelt kérdés
Van ez a protein szelet, ez ugyanannyira hatásos?2013. febr. 12. 18:43
1/11 Osynho válasza:
Az protein szelet tele van minden szarral és drága is. Keress másik ízben valamit. Egyébként nem az ízéért isszuk...
2/11 anonim válasza:
Nem, mert az cukros és zsíros és kevesebb is benne a protein. Egyél akkor tojást, még az a legjobb, de sosem nyersen!
3/11 anonim válasza:
Milyen fehérjéd van? Vannak fehérjék, amiktől én is a falra másztam, de szerintem ha kicsit keresgélsz, biztos találhatsz olyat, ami a te ízlésednek is megfelel :)
Vagy vehetsz ízesítetlen Myproteint, azzal is jól jársz.
4/11 anonim válasza:
tedd több vízbe,vagy fordítva,kevesebbe.
5/11 A kérdező kommentje:
Hát persze nem az íze a lényeg de hányingerrel edzeni se valami jó, főleg hasazni, amúgy csokis kókuszos. Olvastam, hogy tejbe is feloldható, úgy szerintetek milyen?
2013. febr. 12. 19:21
6/11 Osynho válasza:
Edzés előtt egyébként is hülyeség a fehérje. Utána kell fogyasztani.
7/11 Osynho válasza:
Mármint a shake. A tejet meg felejtsd el. Én a sima csokis ízt ajánlom, azt nehéz megunni.
8/11 anonim válasza:
Tejjel ne keverd, mert elcseszed a felszívódását és nem kell a plusz tejcukor és tejzsír.
9/11 A kérdező kommentje:
Én elötte meg utánna is szoktam, akkor elötte nem kell, felesleges?
2013. febr. 12. 20:11
10/11 anonim válasza:
Előtte inkább kb 1,5 órával egyél szilárd kaját, pl csirke-rizs-zöldséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!