Krav maga vagy Systema?
Nem tudom leírni jól milyen egy kravmaga edzés, ezért bele se kezdek.
Ahogy egy box edzést se tudnék hitelesen átadni szavakkal, mert komplexebb annál mint amit látsz, vagy hallasz.
Csinálni kell, és akkor tudni fogja az ember, hogy milyen.
Amíg nem csinálj nem fogja tudni.
Amit te csináltál videót, az neked meg nekem is átadja az edzés lényegét, egy kungfusnak már nem hiszem, ő csak annyit lát hogy ugrálsz mint egy szöcske és püfölöd a zsákot mint egy ámokfutó.
Ugyan ez érvényes kravmagára is. Látsz egy videót róla... de azon nem jön át az edzés lényege.
És youtube-on rengeteg a gagyi videó mindenről.
Legjobb példát ma találtam:
Gondoltam hallgatok egy kis jó techno-t, ezért beírtam a youtube keresőjébe, hogy "techno mix". Kb. az első 10 találatot néztem át, be mindegyik valami ultra gagyi, techno-nak nem nevezhető hulladék bithalmaz volt.
Én jól ismerem a techno zenét, ezért tudtam, hogy nem azt kaptam, amit kértem. Aki nem ismeri a techno zenét, az azt fogja hinni, hogy amit kap az az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!