Egy ilyen "alkatú" ember elkezdheti ezt a sportot?
Figyelt kérdés
Helló, mit gondoltok? 14 éves 187 cm és 89 kg, vagyok érdemes elkezdeni, vagy lenne értelme (versenyszinten) elkezdeni ThaiBox, vagy KickBoxolni?
(később versenyszinten :) előbb a fejlődés ) alkatom milyen ehhez?Jelenleg, krav magázom előtte 4,5-5 évig karatéztam!
Válaszokat várom!
2013. jan. 27. 22:35
1/5 anonim válasza:
Elkezdheted de sok értelme nincs ilyen cingár alakatal:(.Én 14 évesen már 110kg szín izom voltam és 10sec alatt futottam a 100métert:D
2/5 A kérdező kommentje:
Igazad van :/ akkor még gyúrok :D
2013. jan. 28. 06:19
3/5 anonim válasza:
Én nem kick-boxoltam sose, de ugyan már! Azért mész, hogy felfejlődj nem? Szerintem menj el, majd látod, mennyire megy. A kondisok sem 100 kilós tömeggel kezdik, 120 kilós nők is elkezdik az aerobikot vagy akármit, mégis megcsinálják. A kick-box mellett tudsz kondizni, ha szükséges, de az alkatod szerintem ne fogjon vissza.
4/5 anonim válasza:
Jaj nem hiszem el,hogy nem vágtad le csak poén volt:).A kérdezőnek csak rohadt jó humorérzéke.Nem tudom miből gondoltad,hogy 187cm magas és 89kg az drasztikusan elhízót.Meg miért ne merne elmenni hiszen 4,5éve kora óta karatézik:).
5/5 A kérdező kommentje:
Igen vettem :D poénból írtam :D nem vagyok kövér a magasságom miatt a súlyom eloszlott!Csak a korom miatt kérdeztem mert volt már, hogy összeraktak feleakkora gyerekekkel a korom miatt!
2013. jan. 28. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!