Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Talán kevés ch-t és kalóriát...

Talán kevés ch-t és kalóriát juttatok be? Növök csak szerintem nem annyira amennyire kellene.

Figyelt kérdés

most 3-4g/tskg fehérje naponta megy és mellette szinte semmi kalóriát és ch-t viszek be.

ezért lehet hogy nem annyira növök amennyire kellene?

most így akarom: naponta 3g/tskg fhérje, 7-8g/tskg ch és 3600 kalória naponta.

75kg és 175cm vagyok.

2013. febr. 2. 23:57
 1/7 dirtboy ***** válasza:

te vagy az swarci?

felesd el a 7-8g/tskg ch-t.

tömegéleskor 4g/tskg protein is baromság.

3 a plafon de annak sincs értelme naturálon.

[link]

2013. febr. 3. 00:03
 2/7 A kérdező kommentje:

milyen schwarzi?

de szerinted ezzel már lehetne tömegelni?

2013. febr. 3. 00:08
 3/7 dirtboy ***** válasza:

ezzel f aszául elhízni lehet.

swarci egy régi kérdező aki olyan f aszságokat kérdezett hogy mi lenne ha 10-12g/tskg ch-t tolna meg ilyen agyrém gondolatok.

te meg írod a szintén baromság 7-8g/tskg ch-t.

legyen

-max 3g/tskg protein

-6g/tskg ch

-1g/tskg zsírsav

ha ez megvan akkor fejlődni kell,olyan nincs hogy nem.

figyel a vízbevitelre 20tskg/1liter,fontos főleg mert elég sok fehérje megy.

2013. febr. 3. 00:14
 4/7 anonim ***** válasza:

1 g fehérje 4 kcal. 1g ch 4kcal. 1g zsír 9 kcal.

A 3-4 g fehérje szerintem is sok. Én 2g-ot is olvastam már, de akkor legyen konszenzusban egy 2.5.

A 7-8 ch ismét rengeteg. Felesleges annyi. Illetve nem is értem, hogy most nem viszel be semmi kalóriát ?:D Azt hogy? És miért nem eszel ch-t? Azt meg miért ?

És kíváncsi lennék, hogy mit és hogyan számolsz. Érdekes az egész, de mind1 is. A lényeg, hogy egy 5 g ch elég. És akkor nőni fogsz és zsírosodni is, bár még nem piszkosul, mint ahogy az 8 g-nál történne. Sőt, szerintem annyit be sem tudnál vinni hosszú napok folyamán.

2013. febr. 3. 00:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).

Ezekből kellene leginkább összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]

2013. febr. 3. 08:00
 6/7 anonim ***** válasza:
7 g a max és az is egy extrém ektomorfnak. Ha viszont 3 ga fehérjét akarsz akkor 5 helyett 4 g ch-t vigyél be
2013. febr. 3. 09:15
 7/7 anonim ***** válasza:

1 g fehérje 4 kcal. 1g ch 4kcal. 1g zsír 9 kcal.

Bizony-bizony itt van a kulcsa mindennek. Kcal-irát jót és rosszat is bevitehek.

2013. febr. 3. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!