Talán kevés ch-t és kalóriát juttatok be? Növök csak szerintem nem annyira amennyire kellene.
most 3-4g/tskg fehérje naponta megy és mellette szinte semmi kalóriát és ch-t viszek be.
ezért lehet hogy nem annyira növök amennyire kellene?
most így akarom: naponta 3g/tskg fhérje, 7-8g/tskg ch és 3600 kalória naponta.
75kg és 175cm vagyok.
te vagy az swarci?
felesd el a 7-8g/tskg ch-t.
tömegéleskor 4g/tskg protein is baromság.
3 a plafon de annak sincs értelme naturálon.
milyen schwarzi?
de szerinted ezzel már lehetne tömegelni?
ezzel f aszául elhízni lehet.
swarci egy régi kérdező aki olyan f aszságokat kérdezett hogy mi lenne ha 10-12g/tskg ch-t tolna meg ilyen agyrém gondolatok.
te meg írod a szintén baromság 7-8g/tskg ch-t.
legyen
-max 3g/tskg protein
-6g/tskg ch
-1g/tskg zsírsav
ha ez megvan akkor fejlődni kell,olyan nincs hogy nem.
figyel a vízbevitelre 20tskg/1liter,fontos főleg mert elég sok fehérje megy.
1 g fehérje 4 kcal. 1g ch 4kcal. 1g zsír 9 kcal.
A 3-4 g fehérje szerintem is sok. Én 2g-ot is olvastam már, de akkor legyen konszenzusban egy 2.5.
A 7-8 ch ismét rengeteg. Felesleges annyi. Illetve nem is értem, hogy most nem viszel be semmi kalóriát ?:D Azt hogy? És miért nem eszel ch-t? Azt meg miért ?
És kíváncsi lennék, hogy mit és hogyan számolsz. Érdekes az egész, de mind1 is. A lényeg, hogy egy 5 g ch elég. És akkor nőni fogsz és zsírosodni is, bár még nem piszkosul, mint ahogy az 8 g-nál történne. Sőt, szerintem annyit be sem tudnál vinni hosszú napok folyamán.
Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).
Ezekből kellene leginkább összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]
1 g fehérje 4 kcal. 1g ch 4kcal. 1g zsír 9 kcal.
Bizony-bizony itt van a kulcsa mindennek. Kcal-irát jót és rosszat is bevitehek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!