Kondisok! Ti ezt hogy csináljátok?
Figyelt kérdés
Az érdekelne,hogyha több testrészt edzetek,akkor váltogattok-e köztük,vagy blokkonként csináljátok.
Például nekem holnap van 3-3-3 bicepsz,tricepsz és váll gyakorlatom.
Úgy érdemesebb csinálni,hogy 1 váll-1 bicepsz-1 tricepsz,majd ez még kétszer..,
Vagy külön 3 váll,majd 3 bicepsz,majd 3 tricepsz?
2013. jan. 25. 18:41
1/2 anonim válasza:
Én külön edzem le az izomcsoportokat. De mivel kb 6 hetente változtatom az edzéstervem és ha abban éppen együtt van a bicepsz és tricepsz, akkor szoktam szuperszetben is edzeni. Tehát egy bicepsz és egy tricepsz sorozatot végzek egymás után, majd kis pihenő és megint egy bicepsz és egy tricepsz sorozat és így tovább. Ezt lehet alkalmazni egy-egy gyakorlattal és lehet 3-3 bicepsz és tricepsz-gyakorlat párosításával is.
2/2 poiu válasza:
Ja, minden jó. Én szeretem a szuperszettet (1-1-1 sorozat 3 gyakorlatból, szünet és újra), de ezt is lazán, mert közben figyelek, hogy mi fáradt el és ami elfáradt, hagyom kicsit pihenni. Pl. váll - mell gyakorlatot lehet csinálni tricepszel (pl. fekvenyomás) vagy anélkül (pl. oldalemelés, tárogatás). Ha azt érzem, hogy a tricepsz a szűk keresztmetszet, akkor oldalemelés, ha nem, akkor a sokizületesek jönnek először. (Egy éve kezdtem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!