Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ökölvívás megfelelő súlycsopor...

SNW kérdése:

Ökölvívás megfelelő súlycsoportba fogyás?

Figyelt kérdés

Március 23.-án lesz meccsem, jelenleg 86-87 kg vagyok, az edzőm azt javasolta hogy menjek le 81 re, és hogy az esti vacsikat hagyjam ki.

Ha kihagyom nem tudok aludni viszont a súlyom beállt 86-87kg-ra egyszerűen nem tudok sehogy sem fogyni, akárhogy próbálkoöztam heti 5 edzésem van,

tippeket várok, komoly segítségre volna szükségem mert javarészt inkább izmos vagyok de van rajtam felesleg aminek a cipelése tényleg teher, edzésre beöltözök rendszeresen, a lábaim túl erősek, valahogy tudok e fogyni külön belőlük? Az edzőm azért javasolta a folyamatos hosszú nadrágot hátha fogyok onnan is egy keveset

2013. jan. 22. 09:22
 1/4 aikiboxer ***** válasza:
Négy óra után csak (!) víz, és kerüld el a gyors szénhidrátokat nap közben. Sajnos izomból is fogsz fogyni, nem is keveset. Milyen magas vagy?
2013. jan. 22. 10:12
 2/4 A kérdező kommentje:
176 vagyok
2013. jan. 22. 10:27
 3/4 anonim ***** válasza:

5-6 kiló..

Nem mondok ellent Aikiboxernak, felőlem lehet böjtölni 4 után..

De addig: hús és hús, egy kis hússal, némi zöldséggel (ketogén, alacsony ch bevitelű táplálkozás) Ezzel a heti 1 kiló mínusz meglesz.

Kíváncsi leszek, a teljesítményedet hogy ítéled majd meg közben. Jobb, stagnál vagy visszaesik. Akár még jobb is lehet!

2013. jan. 22. 11:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát aki ilyen tippeket adott neked azzal ne beszélj többet fogyásról. Vagy te komolyan zsírt szoktál izzadni? Helyi fogyás nem létezik. Egy jól összerakott szálkásító diétával neccesen össze lehet hozni a heti kilónál azért nem lesz optimális a zsírvesztés, de legközelebb időben kell gondolkodni. Persze még jobb, ha azt teszed amit aczél ajánlott és annyi szénhidrátot sem eszel, de te ismered a lehetőségeidet.
2013. jan. 22. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!