Tenyleg letezik zsiregeto szteroid?
Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 12:04
2/17 anonim válasza:
Ja mondjuk clenbuterol vagy oxandrolone de semmivel sem veszelyesebbek mint a tobbi szteroid.sot az anavar kb egyaltalan nem androgen
3/17 A kérdező kommentje:
egy szot se ertek a 2. bol :D
2013. jan. 17. 13:03
4/17 A kérdező kommentje:
mar 5 eve edzek. mindig kover voltam mar napi 3x kardiozok 3x 1 orat kajammal minden rendben de igazan jol csak most kezdtem el edzeni. Rengeteg izmot vesztettem de egyszeruen nem akar lemenni a zsirom. Pedig mr sok lement. 30 kilo kicsit tobb de meg 10 kene. Mar betegseg szeruen csinalom. Ha kell gyogyserrel. Csak ezert kerdeztem.
2013. jan. 17. 13:06
5/17 A kérdező kommentje:
kicsit hulyen irok. :D
2013. jan. 17. 13:07
6/17 Takumi válasza:
A navaron max Proviron vagy tren-nel együtt szedve tapasztalható zsírégetésre. Spiropent, vagy Adipex Retard ezeket a kimondottan zsírégetésre használják. Másképp hatnak de a hatás azonos.
7/17 anonim válasza:
Ketogénen étkeztél már 1-2 hónapig? Csak mielőtt még a gyógyszerre kerül a téma.. :)
8/17 A kérdező kommentje:
mivan?? :D :D :D
2013. jan. 17. 14:51
9/17 Takumi válasza:
Diétás étrend. És nem mi van hanem tessék..
10/17 A kérdező kommentje:
ja bocs nem azert mondtam csak nem ertettem:D. Az etrendem olyan dietas hogy ennel jobban mar nem lehet csinalni sztem. A reggelim ugyanaz mindig : tojasfeherje es zapehely osszeturmixolva es serpenyon megsutom.Aztan 2 orankent eszem csirkemell file es barnarizs.1 kilo csirkemell es 160- 200g rizs egy nap.Mindent olaj nelkul.emelle zoltsegek minden ami zold spenot brokkoli stb.. parolva..olaj nelkul.es napi 4 liter viz.81 kilo vagyok.Ennel jobban nem hiszem hogy lehet csinalni.Megis a melyen letapadt zsirom nem takarodik le rolam ezert kerdeztem milyen gyogyszer van erre..
2013. jan. 17. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!