Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Nem késő elkezdenem extrém...

Nem késő elkezdenem extrém görkorizni?

Figyelt kérdés
Görkorizni szeretnék de nem tudom hogy már késő?Nyáron leszek 15 éves.Régebben koriztam úgyhogy tudok menni előre,hátra stb.Ja és még tudnátok mondoni jó görkori márkákat?
2013. jan. 15. 15:26
 1/4 anonim válasza:
Szerintem nem késő ! Nyugodtan kezd el mert késöbb lehet hogy megbánod ha nem kezded el.Hajrá!
2013. jan. 15. 15:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. jan. 15. 18:44
 3/4 ConiglioPiatto válasza:
én 16-17éves koromban váltottam agresszívre. Nekem USD korim van....meg vagyok vele elégedve és az áruk sem annyira borzasztó...(kesztyűt és térdvédőt minimum szerezz be)
2013. jan. 17. 12:33
 4/4 anonim válasza:

Soha se késő!

16 voltam amikor apró pénzért megvettem egy USD Grycon t2 korit de kb 17 évesen kezdtem el intenzíven használni. Most 18 vagyok igaz nehéz a suli meg a munka mellett de amit szeret az ember arra szakít időt!!

Extrém kori alatt nem igazán tudom hogy mit értesz :|

Ha az Agresszív korira gondolsz akkor a nagy márkák:

USD, Remz, Razors, Xsjado <- szerintem ezek a legelterjedtebbek Mo-n.

De ezek mellett van bőven még pl: Valo, SSM, Nimh, Rollerblade, Deshi stb. stb. stb.

hogy melyik tetszik az ízlés kérdése lényeg hogy elsőre ne vegyél drága korit azzal könnyen megszívhatod

2013. febr. 23. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!