Lehet hogy eltört a kezem?
Szerintem nagy rá az esély hogy el volt törve.
Mikor nekem tört el, nem is gondoltam hogy el van törve, mert annak ellenére, hogy használhatatlan volt a kezem, annyira nem fájt, mint ahogy gondoltam hogy egy törés fáj.
Két nap elteltével vettek rá hogy menjek már be a kórházba, szóval kimutatta a röntgen.
Ha nem áll furán, akkor csak nem forrt össze annyira bénán, de ha mégis elcsúszott a csont, és szabálytalan módon tört el, akkor valszeg újra fogják törni, hogy szépen összeilleszthessék.
Szerintem röntgeneztesd meg mégegyszer, hogy lássák, mi újság odabent.
És óvatosan a downhill-el :)
Igen. Sőt, mikor még rajta volt, már akkor éreztem hogy meggyógyult, a vége felé már csak annyi bajom volt hogy iszonyatosan viszketett a gipsz alatt, nyúlkáltam be alá vonalzóval, meg mindennel ami a kezem ügyébe került :D
Eszembe jutott valami. Az esés utáni napokban nem volt olyan, hogy ha lefelé tartottad a kezed, zsibbadást éreztél? Az is a törés tipikus jele. Egy fura fájós zsibbadás a vér beáramlása hatására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!