Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Az baj ha mindig más izom...

Az baj ha mindig más izom csoporta edzek?

Figyelt kérdés
Tehát egyik héten hát-váll a kövi héten már mell-hát?
2013. jan. 14. 01:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Heti 3-4 alkalommal csak ugyanarra edzel, majd kövi héten másik izomcsoportra 3-4 alkalommal és így tovább??

Ilyen jót se röhögtem még soha. :-D

2013. jan. 14. 01:51
 2/3 anonim válasza:

Ezt így nem szabad. Túlterheled vele az izmaid. Általában egy edzésterv struktúrája minden héten hasonló, az alapok ugyanazok. A váltakozások amire gondolsz napi szintűek:

pl: hétfő- bicepsz,mell

kedd-hát ,tricepsz,

szerda pihensz,

csütörtök- váll, lábak

péntek- hasizom, egykis box és futás.

Hétvége kis kocogás, fekvőtámasz, felülés, de csak ami kényelmesen belefér, mert a hétvége is pihi mint a szerda.

Következő héten ezt előlről.

Amit most leírtam csak egy nagyjáboli példa, de még miníg jobb mint amit most csinálsz. Neten tuti van pár jó weboldal, vagy várj egy hozzáértőbb válaszra.

2013. jan. 14. 16:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát én úgy olvastam hogy nem jó ugyan azokat a gyakorlatokat végezni egy adott izomra mindig váltani kell. :) De értem és köszöntem.
2013. jan. 14. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!