Hasizom erősítőkkel jó eredményt érhetsz el, illetve figyelj oda, hogy mit és mennyit eszel.
A Youtube-on egyébként találsz olyan videókat, amikben hatásos gyakorlatokat mutatnak be. Én 2 éve elég pocakos voltam, de amióta mindennap erősítek a hasamra, azóta lapos lett.
nehogy keress a youtube-on ilyen hülyeségeket, amik csak azt mutatják, hogy hogyan kell hasizmot erősíteni.
Az első válaszadó már jól írta: Nincs helyi fogyás, és ezt jól észbe kell vésni! Azzal, hogy erősíted a hasadat, utána meg telepakolod magadat krumplis tésztával, nem jutsz előre.
Te hasra hízós típus vagy, ami azt jelenti, ha hízol, mindenhova hízol, de a hasadon látszik a legjobban. Amikor fogsz, akkor majd mindenhonnan fogsz, de majd az is a hasadon látszik igazán.
De az ilyen hülyeségeket, mint a hasazás tényleg felejtsd el (egyelőre), mert akkor a futás, csak a lábat fogyasztaná? hülyeség!
Ha tényleg el akarod hagyni az úszógumit, életmód váltásra van szükség. Nekem sikerült. Amikor elmúltam 30, nagyon pocakos voltam, mert én is hasra hízós vagyok, de azt mondtam magamnak, NEM LESZEK GYOMROS 30-AS !! Minden haverom kinevetett, azt mondták ne álmodozzam, a gyomor a korral jár. Most 32 vagyok, lapos a hasam, elmúltak a pattanásaim, (amik 14 éves korom óta megvoltak) és kinevetem a gyomros gimnazistákat, beszólogatok a dagadt nőknek. Irj privat emailt, mondom amit kell tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!