Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Folytassam még a gyakorlást a...

Folytassam még a gyakorlást a spárgához?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és minden nap szoktam nyújtani már 2-3 hónapja ésmég alig mentem lejjebb v.mit...nagyjából ugyan ott vagyok...Folytassam még v. ne?

2012. nov. 2. 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:

nekem ovis koromban sikerült magamtól megcsinálni 1 hét volt

megnéztem pár jean claude filmet és a hatása alá kerültem rögtön azután jött a karate majd utcai harc jelenleg eb és vb bajnok vagyok jah és mikor a mester megkérdezte mit tudok ált suliban és két szék között megcsináltam neki a spárgát majd ugró köríves forduló rugást mutattam neki azt kérdezte ezt honnan tudom mert kb kék v barna övél tanulják pontosan csinálni azt mondta pár én és bajnok leszek nos a középsuliban már eb győztes voltam

2012. nov. 2. 21:15
 2/5 A kérdező kommentje:
gratulálok :) deha nemtudok már lejjebb menni valamiért akkor sz.ted fejezzem be??? napi 10-15 percet nyújtok úgy,hogy 2x-3x vagyok angol spárga pozicióban 5 percig... + bemelegítés is szokott lenni...ez elég??
2012. nov. 2. 21:36
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem rúgózás volt abemelegítés angol spárga pozicióban majd minden eggyes poziciót amikor lejjebb mentem kitartottam nagyon könnyű szerintem megcsinálni csak ne erőlködve próbáld megcsinálni mert akkor feszülnek az inak hanem ellazulva és engedd h a tested lenyomja magát a földre
2012. nov. 2. 21:42
 4/5 anonim ***** válasza:
ha megy akkor lehet két szék között lejebb nyújtani de ennek már csak akkor van jelentősége ha küzdősport kell neked mert amúgy felesleges
2012. nov. 2. 21:52
 5/5 A kérdező kommentje:
nekem küzdősporthoz kell.
2012. nov. 3. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!