Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Dirt-özni szeretnék, mivel...

Dirt-özni szeretnék, mivel kezdjem a gyakorlást?

Figyelt kérdés

ötleteket tanácsokat várok.

a haverokkal csináltunk egy 1 m magas rámpát amit levittünk tóra, most ott ugrálunk. repülés közben rajta tudom magam tartani a bringán a lábamat is.

egyébként elég jól bringázom, tudom kezelni a bicajt, de félek még talajon kipróbálni egy nagyobb ugratót.

a baj az h nincsen dirt-ös ismerősöm, úgyhogy nincs kitől tanácsot kérnem. segítsetek

2011. júl. 18. 17:51
 1/4 anonim válasza:
Akkor már megtaláltad az 1. lépést ki KELL próbálnod a talajra való érkezést és meg kell tanulnod landolni.
2011. júl. 18. 17:59
 2/4 A kérdező kommentje:

és azt hogy tudom kivitelezni? gondolom kisebbe kezdeni vagy ilyesmi, nem?

azért félek tőle ennyire, mert kb 3 hónapja törtem el a kulcscsontomat egy landolásnál... :D (nem ez a lényeg, már rendesen tudom használni(hála a csavaroknak)) szóval rövid lett az ugrás

a sebesség. ugy nem szabad túl ugrani, de túl kicsit se. akkor a beérkezés szöge...stb mire figyeljek?

2011. júl. 18. 20:15
 3/4 anonim ***** válasza:
mikor nekimész egy ugratónak elég sok mindenr kell figyelned. Elsősorban a súlypontod folyamatosan változtatni kell mikor nekimész a rámpának felhúzod az elejét aztán mikor már repülsz áthelyezed a súlypontod előre egy kicsit csavart vigyél bele akkor jól is néz ki :) utána ha meredek ugrató figyelj, hogy ne nagyon elsőkerékkel érkezz hanem próbálj a 2 kerékre egyszerre, de ha sima rámpáról szilárd talajra érkezel akkor a hátsó kerék érjen előbb földet vagy mind2 kerék egyszerre de semmiféleképp ne az első kerék, mert azt nem szereti a bringa.
2011. júl. 26. 09:36
 4/4 anonim ***** válasza:

a dirtet asztalos ugratókon kell kezdeni.ha meg van a stabil repülés akkor előszőr az one-hand (egy kéz) trüköket érdemes gyakxizni,után a 1láb,utána 0kéz,0láb utána bringa mozgatós trükkök jönnek.

én a 0kéz után rögtön 0lábat csináltam,a sikerélmény megvolt.

2012. nov. 2. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!