nem azt kérdeztem hogy mikor kell hanem hogy mikor érdemesebb.. és hogy van e egyáltalán jelentősége.. aztmeg főleg nem hogy ki hogyáll hozzá a kokszhoz...
2012. okt. 22. 23:16
6/9 anonim válasza:
Hülye kérdés...
Ha olyat szursz amit pl heti 3 szor kell akkor kijelölöd a napokat és azokon szúrod be nem az edzésekhez kell igazítani...
Ha pl oylan ami csak heti 1 alkalommal kell akkor 1 szer ha pihenőnapod van akkor is!!
Nincs jelentősége mikor adod be edzés előt vagy után...
Bár ha úgy adagolod hogy most edzek jöhet egy dózis azt utána a következőt kihagyod mert ép pihin vagy akkor viszon nagyon rosszul csinálod... Egy ilyen kérdés után nem tudom mit hidjek mert nagyon értetlenek tűnsz a témába... Tudod ehez nem elég azt tudni hogy tesztoszteron megnövök tőle nagyon sok minden kell hozzá.
Egyátalán van étrended ? Tudod hogy kell levezetni egy kúrát ? Tudod mekkora adagok kellenek ? Tudod hogy kell elosztani ?
2012. nov. 2. 17:51
7/9 A kérdező kommentje:
a sok gyökérrel ellentétben akik azt se tudják mit visznek be magukba én utána olvastam minden szarnak, vagy utánakérdeztem. az edzéshez értek és igen tudok mindent ami kell egy kúrához. és a faszomat én aztkérdeztem hogy van e jelentősége nem kértem kioktatást hogy így szar a koksz úgy szar. elmondom nekedis meg mindenkinek hogy előbb utóbb mindenki rájön hogy KOKSZ NÉLKÜL SZARRA SE MÉSZ!
2012. nov. 5. 06:47
8/9 A kérdező kommentje:
ja és még annyit, hogy a sok senkiházi csicskával ellentétben én nem azért csinálom ezt mert ez menő... hanem hogy nagyobb és látványosabb formát érjek el. igen tisztában vagyok a mellékhatásokkal, de akkoris. inkább ez öljön meg mint a cigi meg a pia..
2012. nov. 5. 06:51
9/9 anonim válasza:
"KOKSZ NÉLKÜL SZARRA SE MÉSZ!"
LOL :DDDDDDDDD
Annyit azért megsúgok, hogy amint leállsz a szerekkel, össze is mész mint a kidurrant lufi :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!