Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Nem tudok bunny-zni bmx-el,...

Dancsahan kérdése:

Nem tudok bunny-zni bmx-el, valami jó tanács?

Figyelt kérdés

2012. okt. 5. 18:38
 1/8 anonim ***** válasza:
A bunny -hop -ra gondolsz?
2012. okt. 5. 18:44
 2/8 A kérdező kommentje:

igen ja és a kormánypöri-t hogyan kezdjem amúgy a bunny-t mondta az egyik barátom csak hátő is csak 1-2 centire tudja

a kormány pörit hogy kezdjem?

2012. okt. 5. 18:50
 3/8 anonim válasza:
a kormány pörit sehogy ne kezd, előbb tanulj meg bunnyzni elég nagyon, utánna válassz egy trükköt és csak azt tanuld.
2012. okt. 6. 12:22
 4/8 A kérdező kommentje:
deh hogyan tanuljam a bunny-t?
2012. okt. 6. 14:32
 5/8 anonim válasza:
Én nem igy kezdtem de másnak igy tanitottam meg. Na fogd meg a kormányt álj a roller mellé és ott ugrálj egy ideig laza karokkal ugy h nem emeled a rollert. aztán ugy hogy mindig emeled. aztán meg ugy h qhogy állohelyzetben fogod a kormányt ugrsz és ugyan ugy tartod a kormányt mint ugrás elött! na most álj rá és probald meg...aztán ne kp val kezdj hanem gyakorolj minnél nagyobb bunnyt majd ha már kuva jol megy akkor 180° aztán T-up aztán 360° aztán X-up manual vp, kp és igy tovább! sok sikert
2012. okt. 8. 09:39
 6/8 anonim válasza:
Ja bico? Xd rollereset irtam xd sry
2012. okt. 8. 19:32
 7/8 matebmx02 válasza:
Ha nem megy kezdj el rollerezni és ha már rollerrel tudsz sok trükköt akkor bmxel is könnyeb lesz (tapasztalatból mondom)
2012. nov. 3. 00:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. okt. 29. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!