Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ki a jobb the rock vagy john...

Ki a jobb the rock vagy john cena és ne írjátok, hogy megrendezett mert tudom ki a jobb?

Figyelt kérdés
the rock szerintem
2012. szept. 29. 11:50
1 2
 11/13 anonim válasza:
43%
Bocsánat, előző vagyok. A második mondatom fele lemaradt. Szóval. Nem egy embert ismerek, aki történetesen se nem nő, se nem hülye, mégis szereti.
2012. okt. 22. 19:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Cena egy tehetségtelen sz@r aki csak fekszik a ringben... Szánalmas műzlidobozokon pózoló majom nem pankrátor... Gondolom akik cena -t írtak azt sem tudják ki az a Rocky Maivia (igen Rock...) és hogy The Rock milyen is volt 2004 -ig... A mai Rock aki visszatért sajnos egy selejt.. Régen nagy Rock rajongó voltam, bár messze nem volt kedvencem, de ma? Áhh ma már egy cena 2 persze csak a ringbe :D
2013. máj. 19. 21:45
 13/13 anonim válasza:
Rock sokkal jobb Cena-nál! Cena-t csak az óvodáskorúak szeretik!
2013. jún. 12. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!