Ki a jobb the rock vagy john cena és ne írjátok, hogy megrendezett mert tudom ki a jobb?
the rock.
sokkal atletikusabb a ringben,magasabb is jóval,jobb,arányosabb a testfelépítése,hiába izmosabb cena,és a dumája is sokkal jobb,karizmatikusabb ember.
Hú, engem most nagyon le fogtok pontozni, de nem érdekel.
Mi az, hogy John Cena-t csak a nők és a hülyék szeretik? Nem egy embert ismerek, aki történetesen se nem nő, se nem hülye. Egyébként meg a nőkön és a hülyéken kívül, leginkább csak a gyerekek szeretik. Hogy miért? Mert az ő karaktere olyanra lett tervezve, hogy példát mutasson az embereknek. Pl.: Never Give Up, Rise Above Hate, nameg most ez a Rise Above Chancer szlogenei. Ki tudja, lehet, hogy Dö Rák a való életben hozzá képest, egy az életét börtönben leélő, frissen szabadult rab angyali jókislány, Széna Jani pedig b@szik az emberek fejére, ha látja, hogy fuldokolsz, nemhogy a kisujját nem mozdítaná, de még rá is segítene, nehogy véletlenül is lélegezni tud.
Szóval, ez valóban egy hülye kérdés. És ezúton is bocsánatot kérek, mert a kérdésben szereplő feltételeknek nem tettem eleget, és "írtam, hogy megrendezett".
Ja, és The Rock filmcsillag, mert ő játszott A fogtündérben. Elmondanám neked, hogy Dwayne Johnson összesen 15 filmben szerepelt, és Cena is kapott 4 főszerepet. Na bumm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!