Télen el szeretnék utazni az Alpokba és gyalog végigkelni rajta, minimális felszereléssel. Nem vagyok tapasztalt kiránduló, sem hegymászó. Tisztában vagyok a veszélyeivel, de már nem akarok több karácsonyt egyedül tölteni.
Jó lesz végre a természetre bízni, hogy van-e még keresnivalóm itt a földön.
Lehet, hogy lezuhansz és kitöröd a nyakad. De az is, hogy "csak" megsérülsz, hónapokig kórházba kerülsz és 20 évig fizetheted a kórházi számlát.
2012. szept. 10. 18:50
2/20 anonim válasza:
Én is ezt tenném a helyedben.Látom benne a logikát.Ezt azért mondom,mert tudom,milyen magányosnak lenni.
2012. szept. 10. 18:52
3/20 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy bármi megtörténhet. Akár épségben is végigcsinálhatom. Ha meg nem akkor ez a sorsom.
2012. szept. 10. 18:52
4/20 anonim válasza:
nem értem az összefüggést. ha a hegyekben vagy ünnepekkor, nem vagy magányos?
amúgy engem csak az tartana vissza, ha egyedül kellene mennem amatőrként.
2012. szept. 10. 18:53
5/20 A kérdező kommentje:
más a hegyekben egyedül lenni egy túra során, mint a városban...
2012. szept. 10. 18:55
6/20 anonim válasza:
Öngyilkos akarsz lenni? De ha át is vészeled, kinek meséled el, ha itthon ugyanúgy a magány vár? Menj le inkább egy pubba és hívj meg egy italra egy csinos lányt :)
2012. szept. 10. 18:55
7/20 anonim válasza:
Örülni fognak neked a hegyimentők karácsony éjszaka...
2012. szept. 10. 18:57
8/20 anonim válasza:
A pénz tartana vissza elsősorban, másodsorban én nyáron vágnék bele ismeretlen helyen. Amúgy jódolog az ilyesmi, bár már több napos túrára én már nem megyek, de azért javaslom előtte készülj fel rá. A készülődés és a hegyek lehet társat is hoznak majd az életedbe. Am ott is magányos leszel ha úgy van, de az nem az a magány!
2012. szept. 10. 18:58
9/20 A kérdező kommentje:
Ha hazaérek, majd meghívok egy csinos lányt a pubban és elmesélem neki a történetet :)
Viccen kívül: sok pofont kaptam már az életben és nincs erőm felállni. A nőkben nem tudok megbízni egyáltalán. És a férfiak sem piskóták (barátság szempontjából...).
Ezért döntöttem így.
2012. szept. 10. 18:58
10/20 anonim válasza:
anno amikor én meg kimentem külföldre, egyedül voltam senkit nem ismertem, akkor én is így voltam. karácsonykor egyedül sétáltam az óriási karácsonyi faluban, hatalmas pelyhekben szálló hó, a kirakatokon égőkből fűzött függönyök, rengeteg látnivaló, olyan csodálatos volt. azóta is őrzöm a képet, de valahogy nekem csak azt testesíti meg, hogy én ezt senkivel de senkivel nem tudtam megosztani :( szóval szerintem nem ez a legjobb terápia, de persze ezt nem én tudhatom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!