Hogyan fogyasszam a 100% Creatine Monohydrate-ot?
Nem értem a problémádat. Feltöltési szakasz ( 1 hét ): 2 edzés előtt, 2 edzés után. Szintentartás ( 1. hét után ): 1 edzés előtt, 1 edzés után. A feltöltés, mint a neve is mutatja, "feltölti" a szervezetedbe a kreatint.
Azért kell kevesebbet szedni, mert a szervezetedből távozik a felesleges, fel nem használt kreatin, ami tök felesleges lenne. Ha jól emlékszem, 1. nap 60% marad meg, 2. nap 48 körül, 3. nap 40, így ebből is látszik, hogy folyamatosan a felesleget választja ki a szervezet. Ergo szedhetsz többet is, de drága pisi/kaki lesz... ezért kell feltöltési és szintentartó szakaszt tartani. Továbbá 6-8 hét után pár hét pihenőt.
Bár, most, hogy jobban belegondolok, árul a Biotech 100% Creatinos cuccot? Csak a tablettásat ismerem.
Na mindegy, ha poros a cucc, akkor az első héten, testsúly/3 grammot kell szedni, utána pedig a felét. Ezt érdemes 5grammonként bevinni, mert sokaknál gyomorpanaszok vannak, és senki sem szereti a wcn tölteni a fél napot... Tapasztalat, én még 5 grammtól is rohangáltam.
Arra viszont nem válaszoltál, hogy poros, vagy tablettás a cucc? A tablettás Biotechnél megadott mennyiséget kell szedni, a porosnál számít a testsúlyod.
Ha poros, akkor az első héten menjen 22 gramm, utána pedig 11. Így jónak kell lennie a kreatin felvételnek. Tehát, napi 4-5 adag, 5 grammonként, 1 dl víz / gramm oldatban.
akkor én a helyedben 25grammal töltenek 3napig,utána 20al 2napig és szinten tartáshoz 15 grammot használnék.
napi 3-4részre osztva,1g mono/1deci vízzel idd, szénhidrátos étkezés előtt.
kivéve ha az utolsót késő este iszod,akkor ahhoz nem kell ch.
kreatin kúra minden napra szól,nincs szünet.
teljesen mindegy hogy edzel e aznap vagy nem szedni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!