Lehet olyan hogy mondjuk 3-an betámadnak és ki tudom ütni mindet?
Figyelt kérdés
2012. szept. 2. 21:28
11/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk így képzeletemben bárkit meg tudok verni, de sajnos az nem az élő világ. :)Mindenesetre küzdősportolni fogok majd .
2012. szept. 4. 10:30
12/15 anonim válasza:
Elméletileg megtörténhet, de nem túl valószínű.
13/15 anonim válasza:
Egy kés, fegyver csak annyira veszélyes, mint a használója, a bruce lee féle jet-kundo és a Nihon kempo Jitsu, megtanít kezelni az ilyen támadásokat... Tehát három késes ellen is még tudod magad védeni, csak nem kell olyan bafa&sznak lenni, mint aki azt írta, hogy leütötte a kést, hanem kevésbé néptáncosabb technikát kell alkalmazni, amit a feljebb ismertetett küzdősportokkal lehetséges... Tehát igen, lehet 5 emeber ellen is hatékonyan védekezni...
14/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom de én valahogy a küzdősportokba jobban hiszek mint a harcművészetbe. : )De lehet rosszul teszem.Mert szerintem a küzdősportolók igazi harcosok, bár mondjuk ott volt Bruce Lee is és ú is le vert pár embert de ő már régóta nyomhatta. :)
2012. szept. 5. 20:45
15/15 anonim válasza:
Egy harcművészet az egy életforma, a küzdösport, jó jó , verekedsz, de nem szellemülsz át csak bunyó, a harcművészet, pedig életre nevel, megtánít, nem csak védekezni, hanem élni is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!