Lehet olyan hogy mondjuk 3-an betámadnak és ki tudom ütni mindet?
Csajjal vagy akkor én (is) úgy gondolom, hogy oda lehet állni, lehet hogy elvernek de elfutni gázabb. (Ha kés van akkor csajjal is futni!)
Amúgy tapasztalatból mondom, hogy csomó múlik a kiálláson is. Ha beszólnak, rád állnak és összehúzod magad akkor nagyobb eséllyel mennek neked, mint ha kicsit magabiztosabb vagy. Persze azért óvatosan kell csinálni mert nem is sokszor szóltak be kis 15 évesek 20as karral és ha nem én vagyok hanem valami agresszívabb akkor jól elverik a kis p*csájukat. De ez visszafelé is működik, nem kell fűbe fába belekötni mert belefutsz valami boxolóba aztán mehetsz fogorvoshoz. :)
én egyszer láttam ilyet élőben.
egy néger srác állt sorban a diszkóban,de olyan forma,kb mint tyson egy kicsit elbelesedve,szóval nagydarab volt.
nem magas,de vállas,izmos,tömör.
a kidobók meg elkezdtek azzal viccelni,hogy fehér ingben van,amikor fekete stb,elkezdtek lökdösődni,erre a srác 1 perc alatt levert 6 kidobót,a többi elfutott,és tartották az ajtót,hogy ne tudjon bejönni,mert elkezdte ütni a bejárati ajtót egy beton talpú parkoló bójával.
kb 30 kiló egy olyan.
aztán megunta és nekifutásból még neki dobta az ajtónak 6 méterről,aztán elment a haverjával.
utána mertek előbújni a kidobók bentről,az egyik egy kocsi alól,meg a szembelévő házból.
leverte őket,de nem ütötte ki egyiket sem ko-ra.
xDD Az utolsón azért röhögtem. :) Hát 2 hétig kungfuztam :D régóta edzek gyúrással de az nem minden mármint az izom. :)
csakiil neked is igazad van de én soha semmilyen okból nem kötök senkibe. De akik bele kötnek emberekbe azokba szerintem legtöbbjébe van erő.De mi van ha késel a csávó és én nekem olyan reflexem van hogy meg fogom a kezét mikor szúr ?:D Vagy ez is lehetetlen ?
nem tudod megfogni.
pont ma beszélgettem egy haverommal,akit le akartak szúrni.
annyit tudott tenni,hogy lefelé ütötte,nyomta a támadó kezét,ezért a combjába ment a kihegyezett fogkefe,nem a hasába.
az meg túlélhető,de a nyoma megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!