Bokszolok és ma az első mérkőzésemen csúnyán kikaptam, egy kicsit elment a kedvem az egésztől, mit tehetnék ez ellen?
Első mérkőzésem volt és kikaptam, elég csúnyán.
Annyi időt fektettem bele és nem kevés pénzt most meg kikapok és fáj mindenem :S
Mit tehetnék hogy kedvem legyen folytatni?
hagyd abba. ha egy kis verést nem bírsz ki, ez nem a te sportod.
Azt hitted, a másik nem edz? hogy odamész, és szétaprítasz mindenkit? isten hozott a valóságban.
http://www.youtube.com/watch?v=ibQ3jHs4Dl4
a lényeg a szövegben ott van! Hiába csak zene, akkor is jól elmondja.
Szia!
Ne add fel,az első meccsén általában mindenki kikap,főleg ha rutinosabb ellenfelet kap!Mit tehetsz?Dolgozz keményebben,és akkor meglesz a jutalma...
Papp Lacit úgy megverték elsőre, hogy azt mondta, soha többet nem bokszol... :)
Egy mérkőzés, főleg az első, nem a világ. Minden meccsen van egy győztes meg egy vesztes. Ha nyertél volna, az ellenfeled érezné ugyanezt. Fogd fel edzésnek!
Az én lányomat -- bár csak bemutató edzés volt -- is elkalapálták egy kicsit. :) Neki is elment a kedve. De az élet megy tovább. Jönnek az edzések, a mindennapi munka, a napi kis vereségek és győzelmek, és legközelebb jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!